Naslovnica Vijesti Crna kronika

Maloljetna banda praznila hladnjake sa sladoledom

U lipnju i srpnju provalili su u četiri rashladne vitrine i ukrali sladolede i sokove. Mladi su lopovi u dobi od 15 do 17 godina
19. srpnja 2012. u 12:51 7 komentara 15 prikaza
'sla...vinkovci...04.06.2008. skrinje ledo sladoleda cesto budu obijene po noci snimio mihael spanic; vecernji list'
Foto: 'mihael spanic'

Gotovo su dva mjeseca harali po hladnjacima za sladoled. Policija im je stala na kraj. "Pala" je maloljetna banda od 12 mladića koji su u lipnju i srpnju provalili u četiri rashladne vitrine u Đakovu i ukrali sladolede i sokove. Pokušali su obiti i još dva hladnjaka, ali nisu uspjeli. Na "teren" su išli, izvijestila je policija, "u različitim kombinacijama". Mladi su lopovi u dobi od 15 do 17 godina.

– Krađama je načinjena materijalna šteta od više tisuća kuna. Policija podnosi kaznene prijave – izvijestila je Ivana Delaš, glasnogovornica PU osječko-baranjske.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • amato:

    Što je to s tim Đakovčanima. Najprije ona Đakovština i tisuće tona pšenice pa sad ovaj podmladak. Izgleda da se lopovi tamo ne treaju brinuti za budućnost.

  • -obrisani-:

    U neimaštini i besparici roditelja, djeca su željna sladoleda. Nije za pohvalu, ali hebiga takvo je nastalo vrijeme. Nadam se da će stati samo na sladoledima, da nebude sutra pošta ili banka (mada mi se živo fučka za banke).

  • Blender:

    Svi smo to radili kad smo isli u skolu!!!