Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lopovi iz đakova

Maloljetna banda praznila hladnjake sa sladoledom

'sla...vinkovci...04.06.2008. skrinje ledo sladoleda cesto budu obijene po noci snimio mihael spanic; vecernji list'
'mihael spanic'
19.07.2012.
u 12:51

U lipnju i srpnju provalili su u četiri rashladne vitrine i ukrali sladolede i sokove. Mladi su lopovi u dobi od 15 do 17 godina

Gotovo su dva mjeseca harali po hladnjacima za sladoled. Policija im je stala na kraj. "Pala" je maloljetna banda od 12 mladića koji su u lipnju i srpnju provalili u četiri rashladne vitrine u Đakovu i ukrali sladolede i sokove. Pokušali su obiti i još dva hladnjaka, ali nisu uspjeli. Na "teren" su išli, izvijestila je policija, "u različitim kombinacijama". Mladi su lopovi u dobi od 15 do 17 godina.

– Krađama je načinjena materijalna šteta od više tisuća kuna. Policija podnosi kaznene prijave – izvijestila je Ivana Delaš, glasnogovornica PU osječko-baranjske.

Komentara 7

AM
amato
13:05 19.07.2012.

Što je to s tim Đakovčanima. Najprije ona Đakovština i tisuće tona pšenice pa sad ovaj podmladak. Izgleda da se lopovi tamo ne treaju brinuti za budućnost.

OB
-obrisani-
13:32 19.07.2012.

U neimaštini i besparici roditelja, djeca su željna sladoleda. Nije za pohvalu, ali hebiga takvo je nastalo vrijeme. Nadam se da će stati samo na sladoledima, da nebude sutra pošta ili banka (mada mi se živo fučka za banke).

BL
Blender
11:52 20.07.2012.

Svi smo to radili kad smo isli u skolu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije