Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lopovi iz đakova
Povratak na članak

Maloljetna banda praznila hladnjake sa sladoledom

U lipnju i srpnju provalili su u četiri rashladne vitrine i ukrali sladolede i sokove. Mladi su lopovi u dobi od 15 do 17 godina

Komentari 7

BL
Blender
11:52 20.07.2012.

Svi smo to radili kad smo isli u skolu!!!

VL
AM
amato
13:05 19.07.2012.

Što je to s tim Đakovčanima. Najprije ona Đakovština i tisuće tona pšenice pa sad ovaj podmladak. Izgleda da se lopovi tamo ne treaju brinuti za budućnost.

VL
OB
-obrisani-
13:32 19.07.2012.

U neimaštini i besparici roditelja, djeca su željna sladoleda. Nije za pohvalu, ali hebiga takvo je nastalo vrijeme. Nadam se da će stati samo na sladoledima, da nebude sutra pošta ili banka (mada mi se živo fučka za banke).

VL
MO
modovisisajteMaraschino
16:01 19.07.2012.

a u koga djeca da se ugledaju? u postene roditelje koji izgube zivot i zdravlje radeci od jutra do sutra za zarade jedva za zivot i onda jos i ne dobiju placu ili u ove koji su pokrali sve uzivaju u slobodi i smiju nam se u lice i prozivaju nas glupima kad se ne znamo snaci....

VL
BA
Bandit
17:32 19.07.2012.

Primjer ovim mangupima je naravno politika odnosno svi oni koje sjede u saboru i u malim opcinicama svi samo otimaju i kradu nema posteni politicara i to je primjer klincima kad mogu imati jahte i vile pa mogu i onie pa mogu i oni koji sladoled da im roditelji imaju ljudsku placu i ljudski posao do toga nebi doslo.... No to je tek pocetak za par godina bit ce kod nas puno gore nego u cikagu .

VL
Avatar AntiNazi
AntiNazi
22:07 19.07.2012.

kada hrvati kradu onda nikom nista ne smeta jos im je smjesno, kao djeca sta cete... ...a da su ta djeca Romske nacionalnosti odmah bi sada bilo po stotine komentara protiv Roma a ovako kada su u pitanju hrvati onda nikom nista..!

VL
OB
-obrisani-
06:02 20.07.2012.

AntiNazi ne brani Rome, nije lijepo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.