Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanje za parlamentarne izbore

Ljevici u fokusu standard i afere, desnici svinjska kuga i migracije

11.12.2023.
u 10:14

Analitičar Jurica Galešić tvrdi da korupcija HDZ-u šteti jer mu umanjuje koalicijski potencijal, Mate Mijić da se od oporbe kad je riječ o korupciji traži više od "mi smo pošteni".

Komentara 7

Avatar Crni labud
Crni labud
11:55 11.12.2023.

Koliko je korupcija izražena najbolje pokazuje pljačka Ine u režiji HDZ-a. Istraga je potpuno potisnuta i zapuštena i što se tiče medija i institucija.

Avatar Crni labud
Crni labud
11:48 11.12.2023.

Kad su migracije u pitanju zanimljivo da se poduzimaju mjere da se Jadran zaštiti od invazivnih vrsta iz Azije. Međutim staništa gdje žive Hrvati ne štite se od invazivnih vrsta. Štoviše čak se potiče njihovo useljavanje.

GO
goran2hr
20:38 11.12.2023.

Pa i HDZ je liberalna ljevica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije