Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJAČKA

Lažni policajac opljačkao staricu odnijevši novac i nakit

policija
Arhiva VL
03.04.2010.
u 11:54

Muškarac je pozvonio i predstavio se kao policajac rekavši R: M. (88) da je u njen stan provaljeno i da on mora napraviti očevid. Oštećena je za 30 tisuća kuna.

Slabovidnoj ženi R. M. (88) iz Zagreba u petak u 10.30 sati muškarac je pozvonio i predstavio se kao policajac rekavši da je u njen stan provaljeno i da on mora napraviti očevid.

Bio je u civilu i pitao je gdje drži vrijednosti kako bi vidi da li nešto nedostaje. Odnio je novac i zlatni nakit ukupne vrijednosti 30.000 kuna. Stan se nalazi na području Medveščaka.

Prije nego što je lažni policajac posjetio R. M., nepoznati muškarac nazvao je staricu na telefon rekavši joj da je iz policije te da će poslati kolegu da napravi očevid. 

Ključne riječi

Komentara 1

RA
razočarani1
00:40 04.04.2010.

a možda je i pravi policajac,to nebi bilo nikakvo čudo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije