Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koalicija Hrvatska raste

Laburisti donijeli odluku o utvrđivanju kandidata na zajedničkoj listi

Hrvatski laburisti
Foto: Hrvatski laburisti
17.10.2015.
u 18:00

Aktualna saborska zastupnica Nansi Tireli bit će kandidatkinja Laburista u osmoj izbornoj jedinici

Hrvatski laburisti su na sjednici Nacionalnog vijeća jednoglasno donijeli odluku o utvrđivanju kandidata na zajedničkoj listi (koalicija Hrvatska raste) za izbor zastupnika u Hrvatski sabor, priopćila je ta stranka.

- Time je prihvaćen prijedlog Predsjedništva Laburista kojeg je nakon kandidacijskog postupka provedenog u županijskim organizacijama uputilo na usvajanje Nacionalnom vijeću.

U drugoj izbornoj jedinici kandidat Laburista biti će Darko Tetec iz Koprivnice, u trećoj Tomislav Končevski iz Zaboka, u četvrtoj će listu predstavljati dvoje Laburista, Osječani Jaroslav Pecnik i Ana Rimac, u petoj Mladen Huber iz Vinkovaca, u šestoj Siščanin Ivica Rendulić te u osmoj izbornoj jedinici aktualna zastupnica Nansi Tireli iz Vineža i Gordana Vukoša iz Kostrene- navode Laburisti.

>> Ovdje pogledajte kompletan raspored kandidata na listi SDP-a i partnera 

>> Oteo HDZ-u Angelu Merkel i podigao šaku u zrak: Sve više podsjeća na Sanadera u kampanji 2007.

Komentara 9

BR
brenamir
20:50 17.10.2015.

I ovi se došli uhljebiti. Šansu treba dati novima. Puna podrška mladima iz Hrvatske zore koji idu u 7. izbornoj jedinici.

OS
osica
18:35 17.10.2015.

Tireli, nema šanse u VIII, "tu više i nema laburita, svi su je napustili, jer se prodala".

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
21:16 17.10.2015.

Nedamo nikome ništa,,,jer ako budemo sa drugima plijen dijelili nama neće ostati baš ništaaaaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije