Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROVANJE SUMJEŠTANINA

Kupila je antifriz i stavila mu u piće bez da je on to znao?

Karlovac: Na sud privedena Kristina F. optužena za trovanje muške osobe
Foto: Kristina Štedula Fabac/PIXSELL
10.02.2020.
u 16:27

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu donijelo je danas rješenje o provođenju istrage protiv Kristine F. (27) iz Vivodine zbog, kako navode u rješenju, osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju.

- Postoji osnovana sumnja da je 27-godišnjakinja 22. siječnja 2020. u Ozlju, u namjeri da usmrti 40-godišnjeg hrvatskog državljanina, a nakon što je prethodno na benzinskoj postaji pribavila tekućinu koja sadrži etilen-glikol (otrovna supstanca), potajice mu, bez njegova znanja, tu tekućinu stavila u piće koje je on popio. Nakon toga, 40-godišnjaku je tijekom večeri pozlilo te je prevezen u bolnicu gdje je hospitaliziran zbog upale moždane ovojnice i zatajenja bubrega, te se nalazi u teškom i po život opasnom zdravstvenom stanju - navode u svom priopćenju iz Županijskog državnog odvjetništva gdje je Kristina prošloga tjedna ispitana i zadržana u jednomjesečnom pritvoru.

Kako smo pisali, riječ je o djevojci omiljenoj u svome mjestu, radišnoj, svestranoj za koju nitko od sugovornika s kojima smo razgovarali nikada ne bi rekao da je kadra tako nešto napraviti. Nitko, pa niti obitelj obje strane nije znala da su Kristina i Denis M. u ikakvoj vezi ili kontaktu, obzirom da ga je 2016. godine prijavila zbog uznemiravanja jer se Denis navodno nije mirio s time da ona više ne želi vezu. Zato se nadaju da će istraga pokazati što se, kako i zašto dogodilo i ako je sve to točno, što ju je ponukalo da to napravi.

- Samo daj Bože da se Denis izvuče, da sve krene na bolje, a onda neka odgovara tko već treba za što odgovarati. Istina je da je on bio osebujan i pomalo svoj, ali tako nešto se nije trebalo dogoditi, bez obzira na to kako je do trovanja došlo - dodaju nam sumještani. Jedina moguća veza između trovanja i Kristine utvrđena je pregledom poruka na Denisovom mobitelu po kojima su, navodno, njih dvoje komunicirali spornih dana.

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:14 10.02.2020.

a gdje su sada ba be i aktivisti da malo zaštite i muškarce?...

TR
tratincica68
02:47 08.04.2021.

bar mu nije bilo hladno,valjda

DU
Deleted user
14:27 11.02.2020.

Da, bila je omiljena...ali nitko ne zna šta se događa iza zatvorenih vrata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije