Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagirao nato

Krstičević o objavi klasificiranih informacija iz Kabula: Nismo ništa prekršili

Damir Krstičević
Sanjin Strukic/PIXSELL
25.07.2019.
u 18:13

Ministar obrane Damir Krstičević komentirao je zahtjev glasnogovornice NATO-ove misije Resolute Support u Afganistanu prema N1 da uklone fotografije objavljene na konferenciji za novinare MORH-a

Glasnogovornica NATO-ove misije Resolute Support u Afganistanu kontaktirala je N1 nakon što je MORH na konferenciji za novinare objavio klasificiranu informaciju, koja je, potom, objavljena u svim medijima. "Objavljena fotografija vezana za tu priču je povjerljiva i nikad nije smjela biti puštena u javnost", rekla je Richardson, dodavši da javna objava fotografije "ugrožava sigurnost koalicijskih snaga u Kabulu".

Ministar Damir Krstičević komentirao je ove navode.

"Ne znam odakle vam to. Jučer sam razgovarao s generalom o tome mi nije ništa rečeno. Mogu samo kazati da smo objavili ono što je bilo potrebno, nismo objavili ništa nepotrebno. Nismo ništa prekršili .Vodili smo računa o sigurnosti, da bude hrvatska javnost informirana", rekao je Krstičević. 

Ključne riječi

Komentara 37

JP
jpavicic
18:51 25.07.2019.

Čemu je trebala poslužiti objava fotografije miniranog vozila. Jedinu korist mogu imati teroristi i njihovi slijednici, kao dokaz svog djelovanja.

Avatar LogikaII
LogikaII
18:59 25.07.2019.

Dužura sad u nočnoj ovaj HDZovac web admin... već sam ga prijavio upravu VL, nešto se smirio, pa opet počeo za plačenik svojim brisanjem i čalanak 2, 3, 5, 7.... no ajde, barem s dnevne smjene dobio nočnu... opet ga prijaviti, moj sabjet da dobije nogu....

Avatar obrezani,hassan
obrezani,hassan
19:06 25.07.2019.

ministar ugroza ugrozio nato

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije