Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrinja

Kršteno šesto dijete Mirne i đakona Vjekoslava Uvalića

Foto: Antun Petračić
1/5
21.06.2014.
u 19:45

Martini su kumovi Ljiljana i Dragan Šako, roditelji sedmero djece, i Vjekin mlađi brat Ilija i supruga Kristina imaju sedmero djece, a njihova sestra Katarina i zet Damir Kušan „samo“ dvoje

Uz misno slavlje u župnoj crkvi sv. Lovre večeras je sisački biskup Vlado Košić krstio dvomjesečnu Martu, šesto dijete domaćice Mirne i trajnog đakona Katoličke crkve Vjekoslava Uvalića. – Čovjek sam vjere, ja sam za život i svoj hrvatski narod, jer ako ne bude djece nestat će i nas Hrvata. Nama djeca nisu teret, volimo ih, ljubav razara sve teškoće, mi hranimo živote i ponosimo se njima- kaže otac malene krštenice. Njena su starija braća i sestre Ana Marija, David, Emanuel, Dolores i Pavao, kojeg je prije pet godina u istoj petrinjskoj crkvi krstio nadbiskup, kardinal Josip Bozanić.

Martini su kumovi Ljiljana i Dragan Šako, roditelji sedmero djece, i Vjekin mlađi brat Ilija i supruga Kristina imaju sedmero djece, a njihova sestra Katarina i zet Damir Kušan „samo“ dvoje. Martine roditelje i brojnu rodbinu pozdravio je biskup Košić, ocu Vjekoslavu ujedno čestitao današnji imendan na blagdan sv. Alojzija i sve ih pozvao da ne budu zabrinuti za svoje potomke, jer su dar Božji i djeca Kraljevstva Nebeskog. Roditelje je osobno darivao.

Vlado Košić već je u Petrinji krstio peto i sedmo dijete Kristine i Ilije Uvalića, koji je na večerašnjem krštenju svoje nećakinje ravnao dječjim zborom župe Preobraženja Gospodnjeg, u kojem je najviše članova- opet iz obitelji Uvalić.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
james49
09:04 22.06.2014.

Samo tko će tu djecu hraniti i na noge postaviti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije