Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPASIOCI GA TRAŽE

Muškarac (34) u Njemačkoj skočio u rijeku da spasi suprugu pa i sam nestao: Cijelu dramu gledala su djeca

Google karte
27.05.2024.
u 09:59

Spasioci su ubrzo stigli na mjesto i izvukli ženu te je reanimirali i prevezli u bolnicu, dok se rođak uspio sam izvući van. Međutim, 34-godišnjaka nigdje nije bilo, dok su njihova djeca gledala cijelu dramu

Spasioci u Njemačkoj jučer su pokrenuli akciju traganja za 34-godišnjakom koji je nestao u rijeci Rajni u Düsseldorfu, nakon što je u nju skočio kako bi spasio svoju 31-godišnju suprugu koju je struja krenula odnositi. Spasioci su rijeku već pretražili i iz zraka, tijekom čega su uočili i još jednog muškarca koji se održavao iznad vode i držao se za neki predmet kako ga struja ne bi odnijela. 

Naime, do incidenta je došlo jučer na plaži uz rijeku Rajnu, oko 14 sati. Kako prenosi Fenix Magazin, obitelj je s rođacima bila tamo kada je 31-godišnjakinja ušla u rijeku da bi zaplivala. Kada je uočila da ju je struja počela odnositi, njen suprug i još jedan rođak uskočili su kako bi joj pomogli, ali je struja i njih uhvatila. 

Spasioci su ubrzo stigli na mjesto i izvukli ženu te je reanimirali i prevezli u bolnicu, dok se rođak uspio sam izvući van. Međutim, 34-godišnjaka nigdje nije bilo, dok su njihova djeca gledala cijelu dramu. Kada su spasioci helikopterom uočili muškarca, vjerovalo se da je to upravo nestali suprug, no ispostavilo se kako se radilo o drugom čovjeku kojeg je odnijela struja. On je izvučen van i neozlijeđen je. 

Rajna se i inače smatra jako opasnom za kupanje, a duž rijeke postavljeni su znakovi koji upozoravaju na opasnost. 

POVEZANI ČLANCI:

- Na tzv. utorima često se stvaraju opasni vrtlozi i struje. Čak i iskusni plivači ponekad izađu daleko od mjesta na kojem su ušli u rijeku i imaju problema zbog struja - upozorili su spasioci.

>> VIDEO Dramatične snimke: Dron pogodio dućan u Harkivu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije