Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDJELI

Kosor: Tražim da se istraži tko je kriv za pogreške

20.04.2008.
u 19:46

Neka zakinuti branitelji iz Orahovice pošalju u moj kabinet popis svih zakinutih kako bismo mogli početi provjeravati te slučajeve. Molim ih za strpljenje, ali obećavamo da ćemo provjeriti svaki podatak koji oni smatraju spornim  kazala je jučer potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor zamoljena da komentira priču o tristotinjak hrvatskih branitelja iz Orahovice.

Napominje da Ministarstvo branitelja s njihovim slučajevima nema nikakve veze te da će izvješće o njihovim slučajevima zatražiti od MUP-a i MORH-a.

 Zbog svih stvari koje ovih dana izlaze na vidjelo, zatražit ću da se u ministarstvima unutarnjih poslova i obrane točno utvrdi tko je, u kojem trenutku, zašto i kako napravio i najmanju pogrešku kojom su oštećeni hrvatski branitelji. Ja sam najizloženija i mene stalno prozivaju. Vrijeme je da se dozna tko je za što kriv  tko je pojedinom branitelju pogrešno upisao vrijeme ratovanja, pogrešan JMBG ili proglasio živog čovjeka mrtvim  odlučna je ministrica Kosor u namjeri da Registar branitelja dovede u red.(N. S. Š.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije