Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužve u prometu diljem zemlje

Kolona kod Lučkog 2 km, a na graničnom prijelazu Kaštel čeka se i do četiri sata

Foto: HAK
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.07.2020.
u 14:57

Kolona ispred naplatne postaje Lučko na izlasku s autoceste A1 duga je oko 2 km, navodi HAK.

Zbog velikog broja turista koji idu na more povećana je gustoća prometa na naplatnim kućicama diljem zemlje, kao i na većini graničnih prijelaza te su moguća duža čekanja. 

Kolona ispred naplatne postaje Lučko na izlasku s autoceste A1 duga je oko 2 km, navodi HAK. 

Povećane gužve zabilježene su i na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između naplatne postaje Lučko i čvora Zadar II u oba smjera, na Krčkom mostu u oba smjera, riječkoj obilaznici kao i na Istarskom ipsilonu, u blizini turističkih odredišta duž Jadranske obale, trajektnim lukama i pristaništima.

Od graničnih prijelaza, najduža su čekanja na Kaštelu gdje se na ulazu u Hrvatsku čeka četiri sata. 

Po izvješću HAK-a u 16 sati, zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje brzine između čvora Šibenik i čvora Vrpolje (na 330km).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između tunela Bristovac i vijadukta Božići. Vozi uz ograničenje brzine 60km/h, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Mjestimice mokrih ili samo vlažnih kolnika ima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru, na širem riječkom području i Dalmaciji.

Pred naplatom Demerje nema dužih čekanja. 

Poteškoće u prometu moguće su i na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Na GP Goričan čeka s sat vremena na ulaz u Hrvatsku, a pola sata na izlazu. Na ulazu se sat i pol čeka na Plovaniji i Macelju, a do pola sata na ostalim prijelazima sa Slovenijom, dok se na ulazu u Sloveniju sat vremena čeka na Macelju, a do pola sata na prijelazu Rupa.

Ključne riječi

Komentara 7

HA
HERCEGOVA@AC
15:27 18.07.2020.

Opet će Istra spasiti Hrvatsku. Samo ne znam do kada će. Prije ili poslije će puknuti i ta žica

Avatar EtTore
EtTore
15:56 18.07.2020.

To je samo Vasa pusta zelja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije