Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

Keruma naljutila fotografija Opare s Gotovinom. 'Neka Kerum ne prijeti'

Andro Krstulović Opara
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
05.06.2017.
u 10:07

- Radi mira u političkom ambijentu grada Splita Kerum je dužan čestitati mi, ali meni ta čestitka ne znači ništa - rekao je Opara.

Gubitnik u drugom krugu izbora za gradonačelnika Splita, Željko Kerum, prije objave konačnih rezultata požalio se da je njegov protukandidat, HDZ-ovac Andro Krstulović Opara, nekorektno u kampanji koristio generala Antu Gotovinu

- Na takav perfidan način koristiti generala Gotovinu: doći mu u kuću, slikati se s njim i pustiti u sve medije. Zar je to korektno? To nije korektno - kazao je nakon objave rezultata izlaznih anketa predsjednik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum. 

Andro Krstulović Opara
1/66

Kerumova čestitka mi ništa ne znači

- Čovjeku su došli, pokucali u kuću i slikali se. I onda kažu, mi smo s njim. Pa to je sramotno - ljutito je govorio Kerum. Njega je razljutila fotografija koju je Andro Krstulović Opara u petak postavio na Facebook

 

Opara je danas na televiziji N1 komentirao i Kerumove optužbe da su mu ukrali glasove. - Kerum ima primjedbe, u redu. Pozivam sve koji imaju primjedbe da se jave i izraze nezadovoljstvo. Neka ne prijeti i ne zagađuje javni prostor - rekao je Opara i dodao da se time samo produbljuju podjele u Splitu.

"Nitko ne želi izbore"

- Radi mira u političkom ambijentu grada Splita Kerum je dužan čestitati mi, ali meni ta čestitka ne znači ništa - rekao je Opara. Na pitanje s kim će koalirati u Gradskom vijeća Splita, Opara je rekao "sa svim građanima Splita".

- 34 vijećnika voli ovaj grad i neće propustiti donijeti proračune za 2017. i 2018. godinu. Svi koji su svjesni stanja u našem gradu su dobrodošli - kazao je Krstulović te dodao da očekuje stabiliziranje političke situacije i na nacionalnoj razini. - Na nacionalnoj razini zapravo nitko ne želi izbore - rekao je Krstulović te dodao da će HDZ, ako se dogode novi izbori, pobijediti. 

Sve o lokalnim izborima čitajte OVDJE.

 

Komentara 12

MA
markro3
11:01 05.06.2017.

Dogodio se potop ljevičara i bljak seljaka.

RO
rokoxy1
18:35 05.06.2017.

Kerum je seljak

DU
Deleted user
10:51 05.06.2017.

Ovo uslikavanje s generalom Gotovinom je samo dno dna, nedostojno čak i za HDZ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije