Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi mandat

Milan Bandić u 7 ujutro otkrio tajnu svog uspjeha!

Milan Bandić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/9
05.06.2017.
u 07:41

– Tajna je u radu. Volim ljude i volim posao koji radim – rekao je Milan Bandić.

Milan Bandić u svom je stilu krenuo u novi gradonačelnički mandat!

U 7 sati ujutro obišao je radove u Ježdovečkoj ulici i tako najavio da će istim tempom nastaviti nakon izborne pobjede nad Ankom Mrak Taritaš. – Idemo popit' kavu pa idemo na reciklažno dvorište u Klaru – rekao je Bandić novinarima te potom odgovorio na pitanje koja je tajna njegova uspjeha, odnosno kako je uspio osvojiti već šesti mandat na čelu Zagreba. 

– Tajna je u radu. Volim ljude i volim posao koji radim – rekao je Milan Bandić. Na pitanje je li istina da je dužan 18 milijuna kuna poreza, Bandić je odgovorio da je mislio da je predizborna kampanja gotova.

Milan Bandić
1/6

"S pobjednicima obično idu svi"

– Nema više ni 18 milijuna kuna, ni prosvjednika na Savici, ni sijanja iluzija i obećanja. Ponovno su pobijedili Zagrepčani – kazao je Bandić i dodao da je znao da će pobijediti jer je Zagrepčane teško obmanuti, a naljutio ga je plakat na kojem je pisalo da je Zagreb "mi ili on". 

Na pitanje s kime će formirati većinu u Gradskoj skupštini, Bandić je odgovorio: "S onima koji obično idu s pobjednicima, a s njima obično idu svi." Podsjetimo, u drugom krugu izbora Bandić je dobio 51,7 posto ili 147 tisuća glasova, a njegova protukandidatkinja Anka Mrak Taritaš 46 posto ili 131 tisuću glasova. 

Sve o lokalnim izborima čitajte OVDJE.


 

Komentara 83

Avatar alien79
alien79
07:54 05.06.2017.

Ha ha, Bandić trolla ljevičarske parazite i neradnike

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
11:05 05.06.2017.

Znamo njegovu tajnu uspjeha. Početkom 70tih počeo karijeru u Partiji, kada su mnogi završili u zatvoru. Početkom 90tih, u trenutcima raspada SDPa, odigrava ključni potez: ostaje uz Račana koji ga je za to nagradio gradonačelničkim mjestom. SDP je 10 godina prikrivao njegov kriminal jer je dobar dio ukradenog služio za financiranje i SDPa. Kada je puklo, već je bio dovoljno moćan da opstane i sam. SDP ga se kloni kako ne bi propjevao o godinama kada je znao jamiti za SDP. HDZ ga čuva iz drugih krivih razloga. Eto, u ovoj jadnoj močvari takav čovjek s takvim životnim putem je gradonačelnik glavnog grada. Djeci uništavamo budućnost!

ME
mexpert
12:55 05.06.2017.

U HR izgleda da nismo ni zaslužili drugo nego da nam gradonačelnici i župani budu lopovi i kriminalci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije