Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA SNIMKA

Kakva sreća! Pala pod vlak i prošla bez ozljeda, pa odšetala

namještaj, plaža
Foto: interijerNET.hr
1/2
05.07.2013.
u 07:55

Žena je pala u udubinu između šina pa je vlak nije zahvatio. Samo je otresla prašinu s hlača i odlutala

Nadzorne kamere u praškoj podzemnoj željeznici zabilježile su nesvakidašnji trenutak. Jedna je žena pala na tračnice, preživjela prelazak vlaka, a potom jednostavno odšetala kao da se ništa nije dogodilo, prenosi Daily Mail.

Žena, za koju se pretpostavlja da je bila pod utjecajem alkohola, njihala se samoj ivici platforme. Jedan čovjek pokušao ju je uhvatiti prije no što padne, no bilo je prekasno - pala je glavom na tračnice. Međutim, imala je ogromnu sreću jer je pala u udubinu između šina pa je vlak nije zahvatio.

Radnici su je izvukli iz prostora između prvog i drugog vagona. Na čuđenje prisutnih, žena je samo otresla prašinu s hlača i odlutala. Policiji je navodno rekla da je samo bila umorna, a odbila je liječnički pregled i alkotest.

>> Skočio na tračnice i spasio muškarca od sigurne smrti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije