Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA ŽRTAVA

Incident na Filipinima: Zrakoplov proklizao prilikom slijetanja, završio pokraj piste

Twitter
23.10.2022.
u 22:03

U samoj nesreći nije bilo ljudskih žrtava, a navodno je posada zrakoplova prije nesreće imala dva neuspješna pokušaja slijetanja

Zrakoplov Airbus A330 aviokompanije Korean Air doživio je nesreću tijekom slijetanja, a uzrok tomu navodi se kako su bili loši vremenski uvjeti.

Naime, zrakoplov je putovao od Seoula do Cebu na Filipinima kada se prilikom slijetanja nije uspio zaustaviti na pisti na vrijeme, te je otklizao na površinu pokraj, prenosi Croatian Aviation.

U samoj nesreći nije bilo ljudskih žrtava, a navodno je posada zrakoplova prije nesreće imala dva neuspješna pokušaja slijetanja. Svemu su uzrok bili nepovoljni vremenski uvjeti, zbog kojih je slijetanje bilo izuzetno otežano.

Inače, radi se o zrakoplovu Airbusu A330-322 HL7525 starom 24 godine, a ranije je viđen i na ranijim letovima iste aviokompanije prema Zagrebu. Zadnji let na liniji koja je ukinuta Seoul-Zagreb-Seoul odradio je u prosincu 2019. godine.

>> VIDEO Ruski vojni avion srušio se na stambenu zgradu u Sibiru: Poginula su oba pilota

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije