Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod velikim pritiskom EU

Hrvatska i dalje ne zna što će sa ZDS, ovo što je MUP pustio je dosad nezabilježeno

03.04.2023.
u 20:07

O kojem se pozdravu radi, nigdje se izrijekom ne spominje, što dodatno pojačava dojam da je riječ o MUP-u ekstremno neugodnoj temi, kojom se najradije ne bi ni bavio, iako i dalje najavljuje da će izraditi potpuno novi zakon i tvrdi da je za to osnovao i radnu skupinu.

Ključne riječi

Komentara 30

KI
kiselovrhnje
20:23 03.04.2023.

Koliko ja znam EU gleda na oba totalitarna rezima podjednako (nacizam i komunizam) pa onda zbunjuje kako se bilo kakav zakon moze odnositi na samo jednu stvar, ali ne i na drugu. Ako cemo zabranjivati zastave sa ovim ili onim poljem, onda se ne bi smjele isticati niti zastave Sovjetskog saveza ni Jugoslavije, sto se zna dogadati na pojedninim skupovima.

LI
Limun
23:15 03.04.2023.

Hrvatski domoljubni pozdravi i simboli smetaju svim protivnicima hrvatske državnosti i nezavisnosti.

VI
Vivian
20:40 03.04.2023.

Protiv sam bilo kakvih zabrana, ali ako cemo zabranjivati onda postupimo po odluci Vijeca Evrope, zabraniti svo znakovlje svih totalitarnih rezima a to znaci i zvijezde petokrake

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije