Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIŠAO ČOVJEKU S BOMBOM

Hrabri David iz Kloštar Ivanića: 'Jesam li stavio život na kocku? Možda, ali ponovio bih to'

Kloštar Ivanić: Muškarac aktivirao bombu pa se teško ozlijedio
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
30.09.2023.
u 11:28

Naveo je da je s otprilike metar udaljenosti upitao što se dogodilo, no čovjek mu nije odgovarao. Nije smatrao da je sigurno prići bliže, kaže, jer nije znao ima li muškarac kod sebe još eksploziva

U četvrtak navečer stariji muškarac (86) detonirao je dva eksplozivna sredstva na livadi pred ljekarnom u Kloštar Ivaniću. Nekoliko sati kasnije muškarac je preminuo u bolnici, a mještani i dalje prepričavaju nemile događaje pokušavajući shvatiti što ga je navelo na takav čin.

Dok pravi razlog možda nikada nećemo saznati, radi se na utvrđivanju tijeka događaja, a u tome je pomogao David C. (36), hrabri muškarac koji je prišao starijem čovjeku odmah nakon eksplozije i pokušao s njime uspostaviti komunikaciju. Za Jutarnji list ispričao je što se dogodilo te večeri.

Naveo je da je s otprilike metar udaljenosti upitao što se dogodilo, no muškarac mu nije odgovarao. Nije smatrao da je sigurno prići bliže, kaže, jer nije znao ima li stariji čovjek kod sebe još eksploziva. 

POVEZANI ČLANCI:

"Ponovio je da nema više bombi, ali mu nisam vjerovao, tako da sam doktoricu i sestru koje su istrčale i došle bliže, otjerao zajedno sa svim ostalim ljudima koji su se okupili" kazao je hrabri mještanin. Odmah je nazvao policiju za koju kaže da je došla brzo, a za to vrijeme bezuspješno je pokušao od starijeg čovjeka dobiti odgovore na pitanje zašto je to napravio, i je li morao odabrati prometnu lokaciju kojom prolaze i djeca.

"Jesam li stavio život na kocku? Možda, ali ponovio bih to jer nije u redu da nedužni stradavaju" zaključio je David.

VIDEO Stariji muškarac detonirao bombu u Koštar Ivaniću

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije