Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVIRAO JE BOMBU

Detalji drame u Kloštar Ivaniću: Muškarac (86) pobjegao iz doma pa se ušuljao u auto kuharice?

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
28.09.2023.
u 20:56

Iako se sve izdogađalo u blizini osnovne škole, drugih ozlijeđenih nije bilo, a policija je u međuvremenu osigurana mjesto događaja

Stariji muškarac preminuo je nakon što je aktivirao eksplozivnu napravu u Kloštar Ivaniću, potvrila je ranije zagrebačka policija. Drugih ozlijeđenih nije bilo u ovom incidentu, a ulica je nakratko bila i evakuirana do provjere policije.

Kako su 24sata neslužbeno doznali, navodno se radi o 86-godišnjaku koji je korisnik doma za starije. On je navodno pobjegao iz svoje sobe, ušuljao se na zadnje sjedište automobila kuharice u dom domu i prepao je dok je ona bila u vožnji. Muškarac joj je zaprijetio eksplozivom, no žena je ubrzo uspjela pobjeći i pozvati policiju. 

Iako se sve izdogađalo u blizini osnovne škole, drugih ozlijeđenih nije bilo, a policija je u međuvremenu osigurana mjesto događaja, nakon čega će se provesti očevid.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Dvije osobe ubijene u pucnjavi u Rotterdamu: 'Specijalci su upali, ljudi su trčali i plakali'

Komentara 1

ŠS
Štap sa glavom
22:18 28.09.2023.

Je li taj muškarac bio prisilno smješten u dom? Ako nije, nije niti mogao pobjeći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije