Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raj za kupce

Greška u sustavu: Pun spremnik goriva napunio za manje od dvije kune

Gorivo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.02.2016.
u 08:50

Za samo nekoliko lipa prodavao se galon goriva na jednoj benzinskoj postaji u američkoj saveznoj državi Ohio gdje se vodi rat cijenama između dvije benzinske stanice. 

Cijena za jedan galon goriva u nedjelju ujutro na jednoj postaji u sjevernom Toledu iznosila je nevjerojatnih 0,01 dolara, odnosno samo jedan cent, piše Sky News.  

Iako je bila riječ o kvaru, benzinska postaja preko puta također je spustila svoje cijene dok konkurencija nije ispravila pogrešku. 

Jedan je kupac rekao kako je napunio pun spremnik goriva za samo 27 centi

Po ovim ekstremno niskim cijenama kupci su gorivo mogli točiti puna tri sata nakon čega su se cijene vratile na uobičajenih 1,55 dolara po galonu, kolika je prosječna cijena goriva u Ohiju. 

>> Eurosuper 95 najjeftiniji od ožujka 2010., manje cijene i ostalih goriva

Komentara 7

MR
MRUDante
08:57 17.02.2016.

i ovu genijalnost obavezno u premium sadržaj! dragibože kakve vi gluposti objavljujete!!

Avatar muljib@vecernji
muljib@vecernji
18:09 17.02.2016.

Kod nas se tako nešto niti ne može dogoditi. Ne znam imamo li ijednu automatsku benzinsku pumpu. Kod nas bi prodavači na pumpi, umjesto da zatvore pumpu i (ili) prijave kvar odmah natočili cisternu pa poslije prodavali po višoj cijeni.

Avatar pendreck
pendreck
22:28 18.02.2016.

Ka u Venezueli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije