Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović u SAD-u

Grčić: S obzirom da nema premijera, nema ni sjednice Vlade

Branko Grčić
Goran Stanzl/PIXSELL
30.09.2014.
u 13:04

- Sličnu situaciju smo imali i sa putom u Australiju, koji je trajao nešto duže - rekao je Grčić.

Zbog toga što premijer Zoran Milanović obilazi američke tehnološke komapanije, ovaj tjedan Vlada neće održati redovnu sjednicu. Potpredsjednik Vlade Branko Grčić na Mirogoju je objasnio kako Vlada funkcionira dok je Milanović na turneji po SAD-u.

- Sličnu situaciju smo imali i sa putom u Australiju, koji je trajao nešto duže. I tada je Vlada bez problema funkcionirala - kazao je Grčić te dodao da su "tu svi potpredsjednici i nema nikakvog problema oko koordinacije bilo kojeg posla".

"Treba strpljenja"

- S obzirom da nema premijera, ovaj tjedan neće biti sjednice Vlade, ali idući tjedan već nastavljamo s redovitim radom - rekao je Grčić koji je objasnio da rezultati Milanovićevog putovanja neće doći "isti tren".

- Treba strpljenja. Puno toga se treba posložiti da bi se dogodili značajni projekti koji bi bili vođeni od strane ovih uglednih američkih kompanija. Podsjetimo, premijer Milanović susreo se s  izvršnom potpredsjednicom i financijskom direktoricom korporacije Microsoft Amy Hood, a slijede mu još sastanci sa vodećim ljudima Cisca, Oraclea, HP-a i IBM-a.

>>Milanović na put u SAD o svom trošku poveo i sina

>>Milanović o kritikama zbog puta: Ako ovo nije posao predsjednika vlade, onda ne znam što jest

>>'S Microsoftom već imamo ozbiljna i temeljita partnerstva'

Komentara 10

Avatar tituš
tituš
13:19 30.09.2014.

manje štete za Hrvatsku, kamo sreće da se putnik niti ne vrati, a ovi koji su ostali ovdje odu za njim!

VL
VERUM LIBERET
13:27 30.09.2014.

Nemaju teme za priču no kad se Zoki vrati onda će im ispričati sve o tome kako je bilo u Americi, kaj je sve probao u Disneyland-u i kako u silicijskoj dolini ima punooooo IT tvrtki.

Avatar zabadalo5
zabadalo5
14:19 30.09.2014.

Premijer je otišao u Ameriku, a život u Hrvatskoj stao je kad je on postao premijer!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije