Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDSSB

Glavaš: Hvala vam, građani, na iskazanom povjerenju

hdssb
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
Autori: žrk/VLM, luc
04.12.2011.
u 20:21

– Zadovoljan sam rezultatima izlaznih anketa, pogotovo ako to bude i konačan rezultat – komentirao je šef HDSSB-a Vladimir Šišljagić.

– Dobivenih je šest mandata dobar, bolji rezultat u odnosu na 2007. i naravno da smo zadovoljni jer su ljudi prepoznali našu vjerodostojnu politiku. Kako smo i naveli, nećemo ulaziti u koalicije ni s lijevima ni desnima, već ćemo u Saboru nastaviti raditi na realizaciji svojih programa, a prije svega na otvaranju novih radnih mjesta i zaustavljanju negativnih trendova u gospodarstvu – komentirao je šef HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić osvajanje 100 posto boljeg rezultata u odnosu na 2007., kada su dobili tri mandata.

Telefonom im se iz Mostara javio i Branimir Glavaš zahvaljujući svim građanima na iskazanom povjerenju.

– To je dokaz da smo bili u pravu kada smo prije šest godina upozorili na siromaštvo Slavonije i dokaz da su naši zastupnici dobro radili – pročitao je Šišljagić Glavaševu izjavu.

Slaveći sjajan rezultat, HDSSB-ovci su spjevali bećarac ''od Osijeka do Grada Mostara, ori pjesma slavonskih ratara. Branimire izdrži još malo, Slavoncima je do tebe stalo''.

 

Komentara 7

IN
Indexid
20:59 04.12.2011.

Što to znači, ne želite sudjelovati u kreiranju politike, nego samo mjesta u saboru. Ne razumijem. Dao sam glas vama da mi izganjate nešto za Slavoniju, a vi ne bi u vladu nego bi sa strane pljuvali. Pa zar mislitete da ćete ikada imati dovoljno glasova da sami formirate vladu.

DU
Deleted user
21:10 04.12.2011.

može se sasvim korektno i konstruktivno sudjelovati u projektima i raspravama o regijama, bez da se ulazi u koalicije,,, uostalom, povijest je pokazala, da se manje stranke osipaju poslije koaliranja s dvije velike vodeće,, hddsb, vjerujem neće napraviti istu pogrešku,, ja bih im osobno zamjerio koaliranje ljevicom, no to je samo moje mišljenje

LO
lojtra1
23:23 04.12.2011.

Drago mi je da su slavonci izabrali \"svoje\" i čestitam im. Samo bih volio da je još uvjerljivije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije