Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predizborni humor

FOTO Nesvakidašnjom porukom na majici jasno iskazao politički stav

Samobor: Prolaznik iskazao politički stav zanimljivim natpisom na majici
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/2
14.04.2024.
u 16:21

Dok se političke stranke pripremaju za nadolazeće izbore, ovaj građanin očito ima svoj jedinstveni stav o politici

U Samoboru, jedan prolaznik privukao je pažnju svojom nekonvencionalnom porukom na majici. Dok je šetao gradom, nosio je majicu na kojoj je ispisan tekst: "Mrzim stranke, volim strankinje".

Dok se političke stranke pripremaju za nadolazeće izbore, ovaj građanin očito ima svoj jedinstveni stav o politici. Fotografiju možete pogledati u nastavku.

14.04.2024., Samobor - Prolaznik u Samoboru obukao zanimljivu majicu sa saljivom porukom. Photo: Luka Batelic/PIXSELL
Foto: Luka Batelic/PIXSELL

Danas je u Samoboru bio i predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković koji je izrazio zadovoljstvo predizbornom kampanjom te ocijenio da ozračje u Hrvatskoj pokazuje veliki elan za obnovom povjerenja njihovim kandidatima te stvaranjem pretpostavki da Hrvatskom odgovorno i kvalitetno upravljaju i iduće četiri godine.

"Ozračje koje ja vidim diljem Hrvatske od prve do 10. izborne jedinice takvo je da postoji veliki elan i želja za obnavljanjem povjerenja kandidatkinjama i kandidatima na našim listama i stvaranjem pretpostavki da se Hrvatskom odgovorno i kvalitetno upravlja iduće četiri godine", rekao je Plenković u nedjelju u Samoboru komentirajući tijek kampanje koja ulazi u završnicu.

POVEZANI ČLANCI:

 

VIDEO Benčić: Izađite na izbore ako vam je dosta poniženja Andreja Plenkovića, korupcije, krađe, nepotizma...

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
19:08 14.04.2024.

Za stranke se mogu složiti,ali za strankinje ne! Nema boljih od Hrvatica.Pametne i lijepe. Sve ih volim.Visoke,niske, mršave,bucke, prsate,manje prsate, plave, smeđe,crvenokose, zelenooke,ostale ..oke, dugonoge,kratkonoge.....Ljevičarke,desničarke....Apsolutno su Hrvatice bombe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije