Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA FAVORITA

Mišo Kovač otkrio za koga će glasati na izborima: 'Ako ne dobije, bit će muvana!'

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/10
14.04.2024.
u 12:49

Mišo je prije dvije godine iznenadio hrvatsku javnost diplomatskim komentarom na odnos aktualnog hrvatskog predsjednika Milanovića i premijera iz redova HDZ-a, a svoje mišljenje dao je i uoči nadolazećih parlamentarnih izbora.

Legendarnog pjevača Mišu Kovača (82) obožavatelji uglavnom povezuju s prepoznatljivom dugom kosom, vječnim evergreenima i ljubavi prema nogometu i Hajduku. Međutim, mnogi su upoznati s tim da pjevač ne skriva svoju političku opredjeljenost. Godinama je pjevao na HDZ-ovim skupovima, a zatim je, na opće iznenađenje, pokazao veliku blagonaklonost prema Zoranu Milanoviću. Uoči nadolazećih parlamentarnih izbora istaknuo je svoje trenutno stajalište. 

- Želim predsjedniku, zapravo premijeru hrvatske Vlade Andreju Plenkoviću sve najbolje, da dobije izbore, jer će biti muvana ako ne dobije. Pozdrav, Mišo Kovač - izjavio je Šibenčanin u videu za Jutarnji list. Na snimci nosi bijelu majicu s vlastitim likom, proizvedenu u sklopu asortmana Hajdukovih navijačkih rekvizita.

 

FOTO: Mišo Kovač pušten je na kućnu njegu, njegova kći Ivana: 'Dobro je'

1/12

 

Glas mu još uvijek primjetno podrhtava, ali glazbenik se očito dobro oporavlja nakon što je krajem prošle godine hospitaliziran. Poznat kao glasni pristalica politike Andreja Plenkovića, što se može iščitati i iz najnovijeg javnog obraćanja, Mišo je prije dvije godine iznenadio hrvatsku javnost diplomatskim komentarom na odnos aktualnog hrvatskog predsjednika Milanovića i premijera iz redova HDZ-a. 

- Zašto se svađaju dva čovjeka glavna u Hrvatskoj? Jedan Milanović i jedan Plenković? Oni se trebaju naći i kazati. ‘Plenkoviću…, Milanoviću…, daj mi smo postigli najviše… Daj, nemoj da neki kreteni osnivaju neke svoje stranke. Mi moramo biti jedan uz drugoga - govorio je tada Kovač.

Podsjetimo, legenda domaće glazbe krajem 2023. završila je u bolnici zbog povišene tjelesne temperature. Nakon što je liječen u splitskoj bolnici, pušten je na kućnu njegu. Ove vijesti potvrdila nam je i njegova kći Ivana koja je otkrila i kako se Mišo osjeća.

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Izašao je iz bolnice. Sve je sada u redu. Dobro je - kratko nam je rekla. Njegova kći nekoliko je puta govorila o njegovu zdravstvenom stanju te kazala da se ne radi ni o čemu ozbiljnom te da se nalazi na odjelu pulmologije u splitskom KBC-u. Nakon toga je kazala i da se osjeća bolje, a jučer, u utorak, otkrila je i da će uskoro na kućnu njegu. Dodala je i da mu se spustila temperatura.

-  Moj je otac završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Starije osobe, koje imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu... Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu. Moramo ga odvesti u bolnicu, no to je više preventivno. Doktori će ga malo zadržati pa onda pustiti doma - rekla nam je glazbenica. Glazbenik inače pati od kronične opstruktivne bolesti pluća.

 

VIDEO: Ella Dvornik oplela po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

Ključne riječi

Komentara 10

I7
ivaaa_777
14:22 14.04.2024.

Podržao je i Zlatko Dalić Kolindu na predsjedničkim izborma pa je izgubila. btw. Mišo je uvijek i pjevao za HDZ tako da nije novost da ih podržava.

LI
LikaDika
13:38 14.04.2024.

Ljudina !

Avatar votum
votum
14:00 14.04.2024.

Mišo je legenda. I u pravu je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije