Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgorjela tri vozila

Filmska pljačka na Kosovu: Blokirali put kombiju s novcem pa pucali na zaštitare

pljačka
Foto: Screenshot
1/2
28.11.2019.
u 20:04

Još se ne zna koliko je novca ukradeno, a tri zaposlenika tvrtke povrijeđena su tijekom napada te se trenutačno nalaze u Kliničkom centru u Sjevernoj Mitrovici

Filmska pljačka odvila se danas nedaleko od Leposavića na Kosovu gdje je opljačkano, a potom zapaljeno vozilo za prijevoz novca tvrtke 'Henderson'.

Još se ne zna koliko je novca ukradeno, a tri zaposlenika tvrtke povrijeđena su tijekom napada te se trenutačno nalaze u Kliničkom centru u Sjevernoj Mitrovici, piše Kosovo online.

 

Prilikom napada došlo je do pucnjave između pljačkaša i osiguranja tvrtke, a u potpunosti su izgorjela i tri vozila, odnosno kombi i dva automobila koja su pljačkašima poslužila da prepriječe magistralni put.

Napadači su, sumnja se, pobjegli nakon pljačke s dva bijela kombija u smjeru Kopaonika.

Ključne riječi

Komentara 4

MI
mile88
22:51 28.11.2019.

tamo nema demokracije kao u hrvatskoj

NO
nordic
06:32 29.11.2019.

GPS?????????

ST
Stipan
20:41 28.11.2019.

Tako se to radi u pravoj pravnoj državi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije