Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez radne dozvole

Dvojica Slovenaca u Novalji radila na crno kao turistički agenti

bomba
Arhiva VL
23.07.2010.
u 10:03

U apartmanima turističkog društva iz Karlovca Slovenci su od 24. lipnja zastupali jednu turističku agenciju iz Slovenije bez dozvole za rad za strance.

GOSPIĆ - U suradnji s Državnim inspektoratom, policijski službenici PU ličko-senjske jučer su u Novalji, u apartmanima turističkog društva iz Karlovca, zatekli dvojicu slovenskih državljana koji su od 24. lipnja do 22. srpnja ove godine, kao osoblje jedne turističke agencije iz Slovenije, zastupali tu agenciju, a da prethodno nisu ishodili  potvrde o prijavi rada stranaca bez radne, odnosno poslovne dozvole.

Kako je izvijestila PU ličko-senjska, dvojica Slovenaca zaradila su prekršajne naloge.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maraton
10:25 23.07.2010.

Je li moguće da ljudi iz \"uredne europske države\" rade prekršaje?Pitanje je zašto su došli u Hrvatsku ako Slovencima nije po guštu?Njima triba zabranit uopće dolazit u lipu našu.

SB
sbb
10:46 23.07.2010.

vidi ti gastarbeitera...... hahahaha :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije