Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Plati račune na kiosku Tiska i uzmi platnenu masku na dar!

Dobro tebi, dobro svima!
16.12.2020.
u 08:56

Platite četiri računa Mastercard® ili Maestro® karticom na kiosku Tiska i besplatno preuzmite zaštitnu platnenu masku koje šivaju djelatnice Udruge Kamensko

U ovim izazovnim vremenima kada sve više pažnje posvećujemo brizi o vlastitom zdravlju, ali i o zdravlju onih nama najbližih, važno je podržati zajednicu u kojoj živimo. Svi se osjećamo bolje ako znamo da je, između ostalog, zbog naše kupnje proizvoda i usluga netko zadržao svoje radno mjesto ili dobio novi posao te kako smo time podržali lokalna poduzeća, ali i njihove radnike da lakše prebrode ekonomsku neizvjesnost.

Upravo zbog toga, u prosincu i siječnju na preko 900 prodajnih mjesta Tiska plaćajte račune Mastercard i Maestro karticama te za svaka četiri plaćena računa na kiosku preuzmite, besplatno, zaštitnu platnenu masku koje šivaju djelatnice Udruge Kamensko. Maske su izrađene od visokokvalitetnog pamuka koji ih čini mekima i udobnima za lice te su dostupne u nekoliko različitih boja i dezena, a u ponudi se nalaze i dječje maske. Na taj način partneri u ovom projektu, Sberbank, Mastercard i Tisak vam olakšavaju da ostanete odgovorni.

Udruga Kamensko jedna je od najpoznatijih hrvatskih tekstilnih udruga koja okuplja djelatnice koje zajedno imaju preko 150 godina iskustva u radu sa svim materijalima. „Kada su nas kontaktirali da budemo dio ove priče, objeručke smo prihvatile izazov. Na prvu će mnogi reći kako je šivanje zaštitnih maski jednostavan posao, ali iskrojiti, sašiti te pripremiti 50.000 zaštitnih maski, i to sve vlastitim snagama, je posao koji radimo već nekoliko mjeseci“, rekla je Đurđa Grozaj, predsjednica Udruge Kamensko.

Trudili smo se proizvesti maske koje, osim što služe kao zaštita od širenja virusa, izgledaju razigrano. Bitno nam je bilo da danas kada ne možemo vidjeti osmjehe drugih, razigranim dizajnom maskica naši građani mogu pokazati kako se osjećaju. Ne smijem zaboraviti zahvaliti partnerima koji su nam povjerili ovaj posao, jer smo zahvaljujući njima uspjeli zaposliti dodatne radnice i to sve u ova neizvjesna ekonomska vremena.“

I zato, sljedeći put kada prolazite pored kioska Tiska sjetite se da „Dobro tebi, dobro svima!“

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije