Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije imao milosti

Dječak se s prijateljima igrao u čamcu, prišao mu vlasnik i letvom slomio ruku

Hitna pomoć
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
07.09.2019.
u 23:01

Htio sam dohvatiti svoje stvari, kad me uhvatio za vrat i bacio na pod. Stajao je nada mnom na uzbrdici i zamahnuo letvom prema mojoj glavi. Obranio sam se rukom po kojoj me opalio i slomio mi ruku, prepričao je dječak iz Like

Sa slomljenom rukom vratio se kući 14-godišnji dječak iz Like nakon što ga je napao 43-godišnjak jer je s prijateljima sjedio u njegovom čamcu.

Naime, dječak se s još trojicom prijatelja igrao na rijeci. Ušli su u čamac koji se nalazio u blizini, a kojeg koristi 43-godišnjak. Vidjevši dječake u čamcu, muškarac im je prišao i napao ih drvenom letvom, pišu 24 sata.

– Nismo nikakvu štetu radili na barci, ništa, samo smo sjedili. Taman smo htjeli otići, kad je muškarac iz svojega dvorišta izišao s letvom u rukama, 10 centimetara širokom i dugom manje od metra. Govorio je: ‘Što radite ovdje, djeca bježite ća!’. Moja tri prijatelja su uspjela pobjeći, a ja nisam jer su mi mobitel i novčanik ostali na podu. Htio sam dohvatiti svoje stvari, kad me uhvatio za vrat i bacio na pod. Stajao je nada mnom na uzbrdici i zamahnuo letvom prema mojoj glavi. Obranio sam se rukom po kojoj me opalio i slomio mi ruku – prepričao je 14-godišnjak.

Dječak je završio u bolnici gdje je utvrđeno da mu je slomljena ruka. Slučaj je prijavljen policiji.

– Dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede, prijelom podlaktice ruke. Muškarac je uhićen, protiv njega je podnijeta kaznena prijava, a nakon saslušanja u nadležnom odvjetništvu pušten je da se brani sa slobode – rekla je Maja Brozičević, glasnogovornica PU ličko-senjske.

VIDEO Privođenje osumnjičenih za napad na goste kafića u Uzdolju

Ključne riječi

Komentara 39

DU
Deleted user
00:28 08.09.2019.

Roditelji danas ne odgajaju djecu.Nema poštovanja..Mi u svoje vrijeme nismo smili proć kraj nekog starijeg bez "hvaljen Isus",ovi danas uzimaju tuđe stvari,brodice,tuku starce,svađaju se s profesorima,roditeljima. Djeca nam odrastaju uz GTA,Parove,starlete,cajke i nasilje. Čovjek može "popizditi",al uvijek treba odvagnut reakciju.To je razlika između djeteta i odraslog čovjeka.Lako je "potegnut" letvu,što da su ovi klinci imali oca "kratkog fitilja"?

VI
viviann
23:16 07.09.2019.

Zasto su ga pustili da se brani sa slobode? Mogao je tom letvom nekog ubiti, lik je opasan za okolinu.

CH
chemica
23:16 07.09.2019.

To moraš biti poseban tip zvijeri u ljudskom obličju. Nalazio sam ja raznorazne berače i šetače na mojem, ali dovoljno je ljudima reći da se radi o privatnom vlasništvu pa da se maknu. Kakva braco letva...Idi bolje psihijatru da te malo provjeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije