Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilnik iz varaždina

Vidno alkoholiziran gađao suprugu kamenom, ali promašio te pogodio dijete u glavu

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
07.09.2019.
u 15:29

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 27-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke

Zbog sumnje da je počinio teško obiteljsko nasilje u Varaždinu je priveden 27-godišnji muškarac. Muškarca se tereti da je od svibnja 2015. do kolovoza 2019. godine alkoholiziran učestalo grubo vrijeđao i fizički napadao svoju suprugu pred njihovim maloljetnim djetetom.

Dana 29. kolovoza 2019. u alkoholiziranom je stanju verbalno i fizički napao svoju suprugu koja je uslijed napada pokušala pobjeći iz kuće. Dok je žena trčala, suprug ju je pokušao pogoditi kamenom veličine šake, ali promašio je te je pogodio dijete koje je zadobilo ozlijede glave. 

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 27-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Komentara 3

BO
boskovic
20:00 07.09.2019.

Cigani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije