Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETERO OZLIJEĐENIH

Žena ubijena, djevojčica upucana u ruku: 'Svađali su se, jedan je uzeo pušku i počeo rafalno pucati'

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/11
25.08.2021.
u 08:42

U sinoćnjoj pucnjavi je ubijena žena, a pet je osoba ozlijeđeno, među njima i djevojčica

Bila je neka svađa, jedan je uzeo automatsku pušku i počeo rafalno pucati. Do svađe je došlo među susjedima zbog jednog problematičkog dečka kojeg su roditelji, umjesto da ga smire, još i podržavali. I eto što se dogodilo! Bilo je to na neki način očekivano, kaže nam Matjaš Oršuš iz romskog naselja Parag u kojem je u pucnjavi sinoć ubijena žena, a pet je osoba ozlijeđeno, među njima i djevojčica.

Ubijena žena u dobi od oko 60 godina i neki od ozlijeđenih iz iste su obitelji. Ozlijeđena djevojčica ima deset godina i upucana je u ruku. Prema informacijama iz bolnice, nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti. Uglavnom se radi o prostrjelnim ranama. 

Oršuš je bio na mjestu događaja i kaže da je smirivao posvađane susjede. Uz pucnjavu, bilo je i tučnjave.

– Svi smo u šoku. Od šoka sinoć nitko baš nije htio govoriti, pa ću tijekom dana imati više informacija o tome što se dogodilo. U svakom slučaju, morat će se riješiti problem s ilegalnim oružjem. Moramo poduzeti nešto da se oružje makne iz naselja, ne samo iz Paraga, nego iz svih naselja. Rata nema, čemu onda oružje... Žao mi je što se ovo dogodilo – dodaje Oršuš koji je i predsjednik Vijeća romske nacionalne manjine u Međimurskoj županiji.

FOTO Parag: Policija osigurava područje krvavog sukoba u kojem je ubijena žena i ranjeno više osoba

1/11

Susjedi su se i prije znali sukobljavati.

– Kako će to završiti među njima, nemam pojma. Bojim se da se sukob ne nastavi. Imam informacije da je problematični balavac provocirao, a da nije, ne bi došlo do sukoba – napominje.

 

 

Komentara 34

Avatar matezanki13
matezanki13
09:22 25.08.2021.

Međimurje velikim koracima grabi naprijed i kao sva europska središta ima svoju no-go zonu,čestitka županu i stranci na vlasti

DU
Deleted user
09:29 25.08.2021.

Napisao sam ćime se bavi kajtazi, ali mi je komentar odmah izbrisan. Ovo stvarno više nije normalno.

BR
BratGandalfovogBrata
09:04 25.08.2021.

možda se poprave ako im damo još novaca za nerad i privilegija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije