Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mato mlinarić:

'Branko Hrg bi poput Zdravka Mamića trebao završiti na sudu'

Mato Mlinarić (1)
Damir Spehar/PIXSELL
19.03.2013.
u 17:05

Mato Mlinarić, predsjednik Nezavisnih hrvatskih seljaka, očitovao se na izjavu prvog čovjeka HSS-a objavljenu u Večernjaku u povodu zatvaranja pogona Pekarske industrije Mlinar u Križevcima.

BJELOVAR – Oštro protestiramo protiv izjave Branka Hrga, predsjednika Hrvatske seljačke stranke, da je “cuckima i Todoriću zabranjen ulaz u Križevce” i tražimo da se osudi takav govor mržnje – poručio je Mato Mlinarić, predsjednik Nezavisnih hrvatskih seljaka, očitujući se na izjavu prvog čovjeka HSS-a objavljenu u Večernjaku u povodu zatvaranja pogona Pekarske industrije Mlinar u Križevcima.

>>Hrg u Križevcima ne želi najvećeg privatnoga poduzetnika u zemlji

Predsjednik HSS-a, ističe Mlinarić, ne samo da potiče govor mržnje prema građanima već i prema životinjama. – Zabranjivati ulaz bilo kome i bilo gdje nešto je što nisam podržavao ni u vrijeme mračnog doba HDZ-a – ističe Mlinarić pitajući Hrga gdje je bio dok se mešetarilo Podravkom i dok su prekupci iz njegove stranke htjeli uništiti tu najveću domaću prehrambenu industriju.

– To što se sada okomio na Todorića za nas nije borba za radna mjesta nego običan politički reket i zbog toga tražimo od Hrvatskog sabora da mu skine imunitet zastupnika i da poput Zdravka Mamića završi na sudu za ovakvo poticanje mržnje – poručuje Mlinarić. 

>> Jovanović: Tužit ću Mamića zbog govora mržnje

Komentara 4

LI
Livi
17:29 19.03.2013.

Tko je sad ovaj? Zar postoji i ta stranka? Boze moj, nema unosnijeg zanimanja od osnivanja vlastitih stranaka, pa makar imale i desetak clanova u nekom selu.

BU
bushika
19:20 19.03.2013.

Dragi HRVATI (pazite: ne mislim na one koji se nominalno izjasnjavaju kao Hrvate), Hrvatska zemlja i DRZAVA je pod napadom od onih (citajte: cetnika, jugoslavena, srbijanaca, i drugih neprijatelja) koji nemaju interes u postajanju Hrvatske drzave! Probudite se! Stanimirovic, Pupovac, Milanovic, Jovanovic, Josipovic i drugih ne zele vam nista DOBRO! Probudite se, vec jednom!

LY
Lythrum
20:31 19.03.2013.

yocko, da Mamić vidi kako pišeš svašta bi ti rekao...;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije