Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udruga mladih

Božićna aukcija za napuštene šibenske životinje

\'podravina, bjelovar, pas, 29.10.09. pas izgrizao staricu snimio: Damir Spehar, Vecernji list\'
Arhivska fotografija
21.12.2010.
u 13:03

Šibenski umjetnici i dizajneri darovali su radove koje će građani moći kupiti sutra od 20 sati u Gradskoj vijećnici

Božićna aukcija radova šibenskih umjetnika i dizajnera održat će se sutra u 20 sati u restoranu Gradska vijećnica, a sav prikupljeni novac upotrijebit će se za zbrinjavanje napuštenih životinja uz pomoć Društva za zaštitu životinja Dalmatiner.

Šibenska udruga mladih došla je na zamisao da na taj način pomogne u zbrinjavanju pasa, mačaka i drugih životinja, čemu su se odazvali šibenski ''kreativci'' ustupivši bez naknade svoje radove.

- Građani će moći kupiti neki od darovanih predmeta, koje sad neću nabrajati kako nekoga ne bih izostavio, a novac će izravno ići za rad privremenog azila u kojem je sada zbrinuto dvadesetak životinja - kaže Vladimir Juričan iz ŠUM-a.

Komentara 1

ŠI
Šiljka
21:10 21.12.2010.

Osobno sam kupnjom kalendara sa simpatičnim stanarima azila donirala novac upravo za njihove potrebe i zaključila da se puno bolje osjećam nego pri kupnji nečega drugog, kad novac ode da ode...Čestitke inače kupujem ili UNICEF-ove ili SOS- sela... Iduće odine nastojat ću cijelu kupnju usmjeriti na humanitarna davanja, tj. počet ću već od Uskrsa. Mislim da je to prava stvar u svim prigodama kad se novac zapravo baca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije