Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrastovica

'Bježali su da ne glasaju protiv optužnica, a ujutro su dobili plaće'

hss, hrastovica (1)
Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
1/4
08.10.2011.
u 13:40

Obilježavajući Dan neovisnosti, Friščić je simbolički s potpredsjednicom Marijanom Petir položio dva kamena u temelje novog doma u povijesnom naselju, u kojem je u veljači 1905. osnovana ova stranka.

PETRINJA – Nakon 20 godina opet šaljemo poruke da nas Beograd ne može optuživati ni suditi. U petak su neki bježali iz Hrvatskog sabora da ne bi digli ruku protiv toga, iako se izgleda baš s time i ne slažu. Napustili su sabornicu glavom bez obzira, a zaboravili da su ujutro dobili odreske o plaći - u Hrastovici kraj Petrinje rekao je potpredsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik HSS Josip Friščić.

Obilježavajući Dan neovisnosti, simbolički je s potpredsjednicom Marijanom Petir položio dva kamena u temelje novog doma u povijesnom naselju, u kojem je u veljači 1905. osnovana ova stranka.

– HSS se zalaže za ravnomjerni regionalni razvoj Hrvatske i izbornim stožerima dana je mogućnost dogovaranja sa svima sličnog programa. U 7. izbornoj jedinici zajedno ćemo sa Strankom zelenih, a Predsjedništvo je dalo ovlasti za pregovore i dogovore s Hrvatskom građanskom stankom u 9. i 10. jedinici. Idući tjedan izreći ćemo svoj konačni stav o suradnji sa Ž. Kerumom. M. Bandić i prijatelji izlaze samostalno i ne vidim kuda mogu nego uz program desnog centra - kazao je J. Friščić.

 

Komentara 35

BR
bracika62
14:15 08.10.2011.

Možda će me se netko sjetiti. Bio sam u Hrastovici 1991 poslije napada na selo Dragotina, (pop). Ja se Hrastovice uvijek sjetim bio je tu i gavran s nama

BR
bracika62
14:17 08.10.2011.

Jednom sam večerao kod čovjeka na auto otpadu, a mještani su bili predivni ljudi, hladnjak nam je uvijek bio pun jela čak su nam i kuhali

H2
h2so4
14:02 08.10.2011.

Koji drek od čovjeka. Petirka izgleda kao da je sad došla sa Woodstocka. Takva jedna povijesna stranka a tko je vodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije