Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove okolnosti

Beroš: Proslave Oluje i Velike Gospe bit će drugačije nego do sada

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/2
21.07.2020.
u 14:40

"Razgovaramo već neko vrijeme o tome, još nije donesena konačna odluka jer će ona ovisiti i o epidemiološkoj situaciji u tom trenutku. Međutim, naravno da će to ove godine biti sve potpuno drugačije i prilagođeno novim okolnostima", izjavio je Beroš uoči sjednice Vlade

Ministar zdravstva Vili Beroš najavio je u utorak da Stožer civilne zaštite razgovara o mjerama za nadolazeće proslave obljetnice Oluje i blagdana Velike Gospe, kazavši da će konačna odluka ovisiti o epidemiološkoj situaciji, ali da će ove godine sve biti drugačije.

"Razgovaramo već neko vrijeme o tome, još nije donesena konačna odluka jer će ona ovisiti i o epidemiološkoj situaciji u tom trenutku. Međutim, naravno da će to ove godine biti sve potpuno drugačije i prilagođeno novim okolnostima", izjavio je Beroš uoči sjednice Vlade. 

Izvijestio je i kako je broj novooboljelih u Hrvatskoj danas nešto lošiji nego jučer kada je detektirano 25 zaraženih koronavirusom, ali i da stanje nije tako loše

"Jutros sam se čuo s ravnateljem osječke bolnice, još malo više pozitivnih ima u osječkoj bolnici, međutim, i dalje me izvijestio da je s kadrom u redu i da nema ispada u funkcionalnosti bolnice. I u Splitu je zaražen jedan zdravstveni djelatnik, ali i dalje nema nekakvog većeg porasta", istaknuo je Beroš.

>> VIDEO Što se zna, a što se krivo pretpostavljalo o koronavirusu?

Komentara 4

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
17:00 21.07.2020.

Fini derneci.😂

Avatar ante433
ante433
14:59 21.07.2020.

Nece poduzeli su ove godine inicijativu vladajuci partneri da se to obavi u miru i neprimjetno uz znak suosjecanja sa jednom istocnom drzavom

TO
torente
14:56 21.07.2020.

Šta neće pjevat Thompson okretati se volovi i janci???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije