Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudo u new Yorku

Pijana pala na tračnice i preživjela nalete triju vlakova!

podzemna željeznica,metro
Foto: Christian Fuerst/DPA/PIXSELL
01.07.2014.
u 12:53

Pripita Mary Downey (22) iz Bronxa zadobila je ozljedu ramena

Naleti čak triju vlakova podzemne željeznice nisu stajali života 22-godišnju Irkinju koja je pala na tračnice u podzemnoj željeznici u New Yorku. Pripita Mary Downey iz Bronxa srušila se na tračnice u nedjelju rano ujutro na stanici na Times Squareu, javlja Independent.

Ubrzo su preko nje prešla dva vlaka čiji vlakovođe nisu primijetili da djevojka leži ukliještena među tračnicama. Tek treći vozač zamijetio je djevojku koja mu je mahala da se zaustavi, no prekasno. Nije uspio zaustaviti vlak, ali ni taj prijelaz preko pripite Downey nije se pokazao kobnim.

Dužnosnici su objasnili da je djevojka imala sreću jer je ležala između tračnica i to u položaju koji joj je omogućio da se ''spusti'' ispod razine prolaska vlaka. Iako je bila pri svijesti kada je pozvana hitna pomoć, djevojka nije mogla ustati sama pa su je iz nevolje izvukli bolničari. Ustanovljeno je da je zadobila samo ozljedu ramena.

>>Vozač podletio pod vlak i prošao s lakšim ozljedama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije