Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilska policija istražuje

Je li se dječak utopio igrajući Pokemon Go?

Pokemon Go
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
09.08.2016.
u 22:17

Dvojica devetogodišnjaka jučer su se igrali na čamcima kada je jedan pao u rijeku i utopio se

Policija istražuje mogućnost da je devetogodišnjak koji se utopio u rijeci na jugu Brazila tada igrao Pokemon Go, prenosi Reuters. Policija je poručila da će, pokaže li se da je to istina, tužiti proizvođača te megapopularne igre, koja je skinuta više od 100 milijuna puta.

Dvojica devetogodišnjaka jučer su se igrali na čamcima kada je jedan pao u rijeku i utopio se. Mediji su naveli da su dječaci "lovili" pokemone, ali roditelji su to odbacili i rekli da mobitel Alcatel One Touch preživjelog dječaka nije imao tu aplikaciju.

Međutim, policija nije isključila mogućnost da je igra povezana s utapanjem. 

- Smartphone koji smo danas zaplijenili nema aplikaciju za igru. Istražujemo je li bila instalirana - rekao je šef policije u Imbeu Antonio Carlos Ractz, dodajući da će, u slučaju da je igra bila na mobitelu, razmotriti tužbu protiv proizvođača jer "igra nema dobne granice i već je uzrokovala nesreće diljem svijeta".

Developeri igre Niantic i Nintendo nisu odmah mogli komentirati slučaj.

>> Prehodali 30 kilometara loveći Pokemone

Komentara 1

Avatar hugo69
hugo69
08:32 10.08.2016.

Koliki retard moraš bit da se utopiš zbog je*ene igrice? Jel ti je bitniji vlastiti zivot ili igra?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije