Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
španjolski as:

Wolfsburg želi vratiti Mandžukića, a Atletico već radi na dovođenju njegove zamjene

Pique, Mandžukić
Foto: DPA/PIXSELL
26.05.2015.
u 11:13

Mandžo je na odmoru i najvjerojatnije se neće vratiti u Atletico.

Mario Mandžukić otišao je na godišnji odmor i najvjerojatnije se više neće vratiti u Atletico – piše španjolski AS i dodaje:

– Hrvatski napadač dobro je igrao za madridski klub, ali da bi Atletico držao korak s Barcelonom i Realom, potreban mu je kvalitetan napadač.

Mandžukić ima ugovor s Atleticom do 2018. godine, a prilikom dolaska iz Bayerna plaćen je 22 milijuna eura.

AS navodi kako je Wolfsburg jedan od klubova koji su vrlo zainteresirani za dovođenje hrvatskog napadača. A Mandžukić je već igrao za Vukove u sezonama 2010./2011. i 2011./2012. i bili bi jako zadovoljni kada bi se vratio. Također, odnosi između Atletica i Wolfsburga jako su dobri.

Interes za Mandžukićem iskazali su još Monaco i Milan.

Španjolci pišu kako Atletico već radi i na dovođenju Mandžukićeve zamjene u napadu, a lista želja je dugačka. Uz Cavanija, Higuaina i Falcaa još se spominju Vietto iz Villarreala, Lacazette iz Lyona, Icardi iz Intera, Benteke iz Aston Ville, Immobile iz Borussije, Llorente iz Juventusa...

>>Mario Mandžukić na meti Milana: 'Novca nam ne nedostaje!'

Komentara 2

DO
doktor1
13:11 26.05.2015.

Wolfsburg je klub u kojem bi Mario najbolje napredovao. Pametnim nogometašima (koji su istina u manjini) nije novac na prvom mjestu. Ovi iz Atletica baš i nisu toliko bistri kad ga olako puštaju. Pa ne može se svake godine skidatii Barca i Real samo tako.

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
11:39 26.05.2015.

Taj se nje vruč vode napio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije