Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERGIO RICO

Vratar PSG-a u teškom je stanju i bori se za život: 'Ne ostavljaj me samu. Ne znam kako bez tebe'

Foto: Instagram
30.05.2023.
u 20:08

Španjolac je u karijeri nastupao za Sevillu, Fulham i Mallorcu

Španjolski vratar iz francuskog prvaka PSG-a, Sergio Rico, doživio je teške ozljede glave nakon što je pao s konja i hitno je prebačen u bolnicu. Nakon proslave novog naslova prvaka Francuske, rezervni vratar odmah je otputovao s obitelji u Španjolsku gdje se dogodila teška nesreća u kojoj je doživio i moždani udar te ozlijedio kralježnicu.

Prve informacije govorile su kako će idućih 48 sati biti presudno, a danas se oglasila njegova supruga koja je poručila kako se i dalje nalazi na odjelu intenzivne njege. Više detalja trebalo bi biti poznato u sljedećim danima, a nesretna supruga oglasila se na Instagramu i poslalu emotivnu poruku:

GALERIJA Olimpijska pobjednica Matea Jelić izborila prvu svjetsku medalju

1/8

- Ne ostavljaj me samu, moja ljubavi jer, kunem ti se, ne mogu i ne znam kako živjeti bez tebe. Čekamo te, živote moj, volimo te puno. 

Njegov sadašnji klub je također potresen, a iz PSG-a stiže informacija da su otkazali svečanu večeru:

VEZANI ČLANCI:

- Trenutna situacija zahtijeva našu punu pozornost i obvezuje nas da otkažemo tradicionalnu gala večeru. Velika obitelj PSG-a duboko je potresena dramom koja je pogodila Sergija Rica i njegovu obitelj. U ime svih, želim im poručiti da imaju našu punu podršku i naše najdbulje suosjećanje u ovom teškom trenutku - poručio je predsjednik pariškog kluba Nasser Al-Khelaifi.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Startrack
14:03 31.05.2023.

To jahanje konja izgleda opasno. Cesto sam procitao dase ljudi povrijede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije