Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK OTIŠAO

VIDEO Pogledajte kako je izgledao Jakobušićev oproštaj s igračima Hajduka, dobio je veliki pljesak

Jakobušić
Foto: Printscreen
1/7
09.04.2024.
u 12:05

Jakobušić se jučer oprostio od radne zajednice, a Hajduk je danas objavio video kako je izgledao oproštaj s igračima. Nogometaši Hajduka na kraju su ga ispratili velikim pljeskom.

Lukša Jakobušić od jučer više nije predsjednik Hajduka. Odlučio je tako Nadzorni odbor kluba koji će uskoro dati priliku novom predsjedniku čije ime nije objavljeno.

Jakobušić se jučer oprostio od radne zajednice, a Hajduk je danas objavio video kako je izgledao oproštaj s igračima. Nogometaši Hajduka na kraju su ga ispratili velikim pljeskom.

Hajduk je zaredao četiri poraza zaredom te ostao bez naslova u Kupu i prvenstvu. Sve je kulminiralo nedjeljni porazom od Rijeke na Rujevici.

Jakobušić je predsjednik Hajduka od studenoga 2020. godine, a imao je jako ambiciozne planove. Nažalost po navijače, i ove su sezone ostali bez toliko željenog naslova prvaka Hrvatske.

Jakobušić je imao pravo na otpremninu, ali se odrekao toga novca. Nakon predsjednika, jučer je otišao i trener Mislav Karoglan koji je sporazumno raskinuo ugovor.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar fakinn
fakinn
13:08 09.04.2024.

Sličan muk će biti uskoro kad neće biti za plaće...

BL
blekpanther
19:34 09.04.2024.

I ostadoše prepušteni ulici, da nije žalosno bilo bi smješno!

ME
MehutoGonzales
14:38 09.04.2024.

Čak su se i neke preplaće "zvijezde" ustale i glumile tugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije