Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODAN DOČEK

FOTO Marka Livaju dočekao ružan transparent prije finala Kupa na Rujevici

Marko Livaja ostao s momčadi  te će zaigrati protiv Osijeka nakon što mu je poginuo otac
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
24.05.2023.
u 16:23

Bijeli i narančasti bore se za 'Rabuzinovo sunce', a najbolji pojedinac splitske momčadi dočekan je jednom uvredljivom porukom

Večeras se od 19 sati na riječkoj Rujevici igra ovosezonsko finale hrvatskog Kupa u kojem se sastaju splitski Hajduk te rival iz Dalmacije, momčad Šibenika. Lekini izabranici su veliki favoriti prema kladionicama i najavama, ali nikada se ne treba otpisivati Šibenčane koji su u polufinalu šokirali Dinamo. 

Prije utakmice na Rujevici, najboljeg igrača Hajduka, Marka Livaju, dočekao je uvredljiv transparent na ulazu u Grad Rijeku na kojem je pisalo:

- Livaja, poliži mi j*ja

Ova utakmica je proglašena susretom visokog rizika i bit će to vrlo zahtjevan zadatak za policijske snage. Iz istog smjera na Kvarner stižu Torcida i Funcuti, a prema nekim najavama, Bad Blue Boysi trebali bi se pridružiti šibenskim navijačima jer su inače u vrlo dobrim odnosima. 

Finale kupa sudit će Igor Pajač is Svetog Ivana Zeline i nadamo se kako nakon završetka utakmice neće biti sudačkih repova. 

Foto: Kolinda Grabar-Kitarović, Facebook

Komentara 5

Avatar MrzimSrbiju
MrzimSrbiju
20:10 24.05.2023.

Ako su mu kao pamet, nema se tu šta ni lizati. A pronalaziti ovakve opskurne transparente, slikati ih i objaviti, samo ohrabriva slične, inače ih nitko ne bi ni primjetio. ..i opet nounari ruju i ruju

Avatar rubinet
rubinet
17:02 24.05.2023.

Ovo pokazuje kako primitivnih ljudi ima posvuda.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:34 24.05.2023.

Da ovo napišu Viniciusu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije