Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirnulo ih u dušu

VIDEO: Dinamovca nakon remija u Maksimiru ponijela Halidova pjesma

Amer Gojak
Foto: instagram.com/damirdzumhur/
23.11.2019.
u 09:47

Damir Džumhur bio je gost nadarenog mladog nogometaša Dinama

Amer Gojak zbog ozljede nije bio u prilici pomoći u petak svojim suigračima, ali je najveći hrvatski derbi odgledao u veselome društvu.

U Zagreb je na utakimicu Dinama i Hajduka stigao i Damir Džumhur, bosanskohercegovački tenisač, s kojim je Gojak druženje nastavio na večeri.

Dvojicu rođenih Sarajlija u jednom je trenutaku ponijela pjesma Halida Bešlića, a dobru je atmosferu Džumhur rado prenio na svome profilu na Instagramu.

Dodajmo tome da se posljednjih dana sve učestalije piše kako je za nogometaša Dinama silno zainteresiran španjolski Getafe, te da je trenutačno sedma momčad LaLige spremna već u siječnju u Maksimir poslati odštetu u visini od petnaestak milijuna eura.

Hoće li doista Gojak preseliti u predgrađe Madrida, dozat ćemo uskoro.

 

Komentara 5

Avatar doog_kool
doog_kool
13:20 23.11.2019.

Uvali li dinamo Gojaka Getafeu ili bilo kojem drugom klubu za 15milja eura biti ce to posao stoljeca!!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:33 23.11.2019.

Damir Džumhur i povremeni dinamov prvotimac 😀

OL
oLo
10:47 23.11.2019.

Jesu li i za ovo migranti krivi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije