Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIMPIJADA

Srpski mediji bijesni na Rađu: 'Priznao da su slavili uz Thompsonovu ustašku pjesmu!'

Dino Rađa, Marko Perković Thompson
Foto: PIXSELL
1/6
26.06.2019.
u 09:37

U finalu Olimpijskih igara u Barceloni naša reprezentacija predvođena Draženom Petrovićem, Rađom i Tonijem Kukočem izgubila je 117-85 od 'Dream teama' u kojem su igrali Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Charles Barkley...

Dino Rađa jedan je od najvećih hrvatskih košarkaša, član košarkaške Kuće slavnih, prvak Europe s Jugoplastikom, osvajao je medalje i s reprezentacijom Jugoslavije, a bio je i član legendarne momčadi Hrvatske koja je na Olimpijskim igrama 1992. u Barceloni osvojila srebrnu medalju, gdje je izgubila u finalu protiv SAD-a i njihova Dream teama. 

Zbog jedne izjave u kojoj se prisjetio upravo tih Olimpijskih igara Rađu su napali srpski mediji kojima nije najbolje sjela istina našeg bivšeg košarkaša. 

Naime, Rađa je za 24sata otkrio kako su naši košarkaši pobjede u Barceloni slavili uz pjesmu 'Bojna Čavoglave' pjevača Marka Perkovića Thompsona, a to su ''na nož'' dočekali mediji u Srbiji. 

– Rađa je otkrio da su pobjede slavili uz Thompsonovu ''Bojnu Čavoglave'' u kojoj se veličaju koncentracijski logori i ubijanje Srba – piše Alo, a ni Kurir nije bio mnogo blaži:

– Dino Rađa priznao da je slavio pobjede uz Thompsonovu ustašku pjesmu! – pišu. 

U finalu Olimpijskih igara u Barceloni naša reprezentacija predvođena Draženom Petrovićem, Rađom i Tonijem Kukočem izgubila je 117-85 od ''Dream teama'' u kojem su igrali Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Charles Barkley...

>>> Pogledajte ples ovih navijačica na košarkaškoj utakmici


 

Komentara 41

Avatar majkuvam
majkuvam
10:03 26.06.2019.

"Bojnu Čavoglave u kojoj se veličaju koncentracijski logori i ubijanje Srba",tumačenje teksta pod utjecajem droge?

BE
Beskucnik
10:12 26.06.2019.

Ma da su pjevali zeku i potocica Srbi bi rekli da je zeko ustasa Kad dobijes po usima i sjednes na traktor onda ti sve smeta, a mi cemo pjevat jos jace zbog domacih izdajnika hrvatskog naroda

IL
ilija26
09:57 26.06.2019.

Koliko se sjecam nikakve se ustase ne spominju u pjesmi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije