Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Rangersi bolji od Capitalsa, Starsi svladali Bruinse

Hokej
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.11.2015.
u 11:40

New York Islandersi su sa 2:1 slavili protiv New Jersey Devilsa. Casey Cizikas i Brock Nelson su zabili za Islanderse, a vratar Jaroslav Halak je obranio 22 udarca. Kod Devilsa strijelac je Travis Zajac, a Cory Schneider je upisao 32 obrane.

Vratar Henrik Lundqvist je obranio 32 udarca, a New York Rangers su porazili Washington Capitalse sa 5:2 u Madison Square Gardenu u reprizi prošlogodišnjeg konferencijskog polufinala.

Rangersima (8-2-2) je ovo peta pobjeda u zadnjih sedam utakmica. Strijelci za Rangerse bili su  Kevin Klein, Oscar Lindberg, Kevin Hayes, Derick Brassard i Jarret Stoll. Golove za Washington zabili su Alex Ovechkin i Marcus Johansson

New York Islandersi su sa 2:1 slavili protiv New Jersey Devilsa. Casey Cizikas i Brock Nelson su zabili za Islanderse, a vratar Jaroslav Halak je obranio 22 udarca. Kod Devilsa strijelac je Travis Zajac, a Cory Schneider je upisao 32 obrane.

Dallas Starsi su sa 5:3 bili bolji od Boston Bruinsa, a centar Dallasa Tyler Seguin bio je sinoć noćna mora za svoju bivšu momčad. On je poslan u Dallas u srpnju 2013. nakon tri godine u Bostonu, a sinoć je upisao svoj sedmi hat trick u karijeri za slavlje Starsa. Osim njega u striejlce su se upisali još Jyri Jokipakka i Alex Goligoski.

Dva je gola za Boston zabio sinoć Loui Eriksson, a jednoga Colin Miller.

REZULTATI:

San Jose Sharks - Columbus Blue Jackets  2:5
New York Islanders - New Jersey Devils   2:1
Montreal Canadiens - Ottawa Senators     1:2 (produžetak)
St. Louis Blues - Los Angeles Kings      0:3
Edmonton Oilers - Philadelphia Flyers    4:2
Boston Bruins - Dallas Stars             3:5
New York Rangers - Washington Capitals   5:2
Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning  2:1
Colorado Avalanche - Calgary Flames      6:3

>> Los Angeles Kingsi slavili u derbiju Zapada i preuzeli vrh

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije