Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKAN HRVATSKOG NOGOMETA

Prosinečki: 'Je li normalno da vatreni nemaju kamp? Ljudi vani to ne mogu vjerovati'

08.04.2024.
u 18:00

Gdje god sam bio, uvijek sam s igračima imao dobre odnose. Čim si bio neki igrač, odmah imaš nekakav autoritet i poštovanje igrača lakše je uspostaviti. To su sve super momci koji vole nogomet i vole igrati za reprezentaciju. – rekao je Prosinečki o odnosima s reprezentativcima Crne Gore

Komentara 9

JM
JMN
19:36 08.04.2024.

Nijemci imaju DFB-Academie u Frankfurtu. Englezi imaju St George's Park. Francuzi imaju “Centre technique national Fernand-Sastre” u Clairefontaine-en-Yvelines. Španjolci imaju “Ciudad del Fútbol” blizu Madrida. Talijani imaju “Coverciano” u istoimenom gradiću. To su sve vrhunski opremljeni centri s terenima, teretanama, bazenima i svim potrebnim za trening vrhunskih sportaša i tamo pripreme prolaze svi uzrasti njihovih reprezentacija. Pitajte HDZ-ov HNS gdje su novci koje je reprezentacija zaradila.

Avatar Kato
Kato
19:57 08.04.2024.

Lako je pricat treba napravit ovo treba napravit ono. Prvenstveno treba imat neki koncept koji rjiesva sva pitanja, te za mene ono najvaznije, financiranje odrzavanja objekta

Avatar Cokolinda
Cokolinda
21:32 08.04.2024.

pa hns kamp je na blajburgu kaj ne? haha samo vi glasajte za hdz...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije