Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKAN HRVATSKOG NOGOMETA

Prosinečki: 'Je li normalno da vatreni nemaju kamp? Ljudi vani to ne mogu vjerovati'

08.04.2024.
u 18:00

Gdje god sam bio, uvijek sam s igračima imao dobre odnose. Čim si bio neki igrač, odmah imaš nekakav autoritet i poštovanje igrača lakše je uspostaviti. To su sve super momci koji vole nogomet i vole igrati za reprezentaciju. – rekao je Prosinečki o odnosima s reprezentativcima Crne Gore

Komentara 9

JM
JMN
19:36 08.04.2024.

Nijemci imaju DFB-Academie u Frankfurtu. Englezi imaju St George's Park. Francuzi imaju “Centre technique national Fernand-Sastre” u Clairefontaine-en-Yvelines. Španjolci imaju “Ciudad del Fútbol” blizu Madrida. Talijani imaju “Coverciano” u istoimenom gradiću. To su sve vrhunski opremljeni centri s terenima, teretanama, bazenima i svim potrebnim za trening vrhunskih sportaša i tamo pripreme prolaze svi uzrasti njihovih reprezentacija. Pitajte HDZ-ov HNS gdje su novci koje je reprezentacija zaradila.

Avatar Kato
Kato
19:57 08.04.2024.

Lako je pricat treba napravit ovo treba napravit ono. Prvenstveno treba imat neki koncept koji rjiesva sva pitanja, te za mene ono najvaznije, financiranje odrzavanja objekta

Avatar mi hrvati
mi hrvati
21:32 08.04.2024.

pa hns kamp je na blajburgu kaj ne? haha samo vi glasajte za hdz...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije