Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postignut dogovor

Poznato je kada se Nikola Kalinić priključuje Hajduku, Karoglan otkrio detalje

Zaostala utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između Hajduk i Rijeka
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
26.12.2023.
u 14:48

Kalinić (35) je u Hajduk stigao u veljači prošle godine nakon raskida ugovora s Veronom, ali Leko ga nije vidio u svojim planovima

Otkako je Mislav Karoglan zamijenio Ivana Leku na klupi Hajduka, štošta se promijenilo. Splitska momčad jesenski je prvak, a u redove joj je vraćen i Nikola Kalinić. Napadač si diže formu prije proljetnog dijela sezone s obzirom na to da je napustio klub uoči ove sezone.

- Imali smo iskren razgovor. Sam je rekao da mu trebaju pripreme za pripreme, da i on vidi gdje je. Tek kad dođe lopta, odgovori će doći. Ja ne vidim nijedan razlog da ne bude od pomoći. On se 3. siječnja priključuje momčadi, ulazi u rad s loptom. Hoće li trebati raditi adaptaciju, to ćemo vidjeti s trenerima Veršićem i Plenčom. Da ne mislim da Kalinić može pomoći, ne bih ga vraćao - rekao je Karoglan u razgovoru za Dalmatinski portal.

 

Kalinić (35) je u Hajduk stigao u veljači prošle godine nakon raskida ugovora s Veronom. Jakobušić i Nikoličius u klub su vratili nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske, a onda ga se Leko riješio. Sada će s Hajdukom ponovno u lov na naslov prvaka. 

Dodajmo da Hajduk u nastavku prvenstva igra s Rijekom, 28. siječnja.

>> Kramarić nakon osam godina odlazi iz Hoffenheima, njegov menadžer sve otkrio

Ključne riječi

Komentara 1

KU
Kujttim
16:36 26.12.2023.

Nikola Kalinić dolazi iz nogometne mirovine i biti će aktivan sportski rekreativac. Umjesto da tri puta tjedno s ekipom plati termin za mali nogomet, da plati 100 eura koliko je članarina za gym, te da masažu plati 50 eura za 45 minuta, njemu će sve to biti besplatno i još će ga Hajduk plaćati?! Nema mi logike bilo kome plaćati sportsku rekreaciju. Mislim, moći će on odigrati po 20 minuta protiv Rudeša, Istre, Slavena, ali to nije za plaću. Neka pomogne ako želi, ali bez naknade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije