Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sedam milijuna eura

Potpisao u pet minuta: Kranjčar u Dinamu, ali iz Kijeva

'18.05.2012., Brezice, Slovenija - Jutarnji trening u sklopu priprema hrvatske nogometne reprezentacije uoci europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj. Josip Simunic, Niko Kranjcar. Photo: Sanjin Stru
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
06.06.2012.
u 19:06

Niko Kranjčar potpisao je četverogodisnji ugovor s kijevskim Dinamom, odšteta Tottenhamu bit će sedam, a njegova godišnja plaća dva milijuna eura.

Niko Kranjčar potpisao je četverogodišnji ugovor s kijevskim Dinamom. Klubovi su dogovorili tijekom srijede popodne, a rezime je sljedeći: bivši igrač Dinama, Hajduka i Tottenhama igrat će za Dinamo do 2016. godine, a njegova će godišnja plaća biti dva milijuna eura.

Odšteta od oko 7 milijuna eura plaćat će se u nekoliko obroka.

Predstavnici kijevskog Dinama bili su u Varšavi, a Kranjčar je ugovor dobio u hotel Sielanka, gdje je smještena reprezentacija.

Brzo je potpisao ugovor, koji je već ranije proučio jer ga je dobio e-mailom. Kranjčar će, preračunamo li u kune, zarađivati 625 tisuća kuna mjesečno, što je dnevno 21 tisuća kuna, odnosno 840 kuna po satu. I dok spava.

Cijela operacija trajala je pet minuta.

- Zadovoljan sam i sretan, idem u veliki klub, kvalitetnu ligu. Drago mi je da sa sve riješio prije početka Eura, sad se mirno mogu posvetiti utakmicama. Svi vjerujemo da možemo puno napraviti - rekao je Niko Kranjčar.

Ključne riječi

Komentara 10

HO
horvat9
19:32 06.06.2012.

Bravo Niko. Ovi iz Tottenhama nisu ni svijesni kakvu su igračinu danas popodne izgubili. Jedino mislim da je morao pričekati kraj EP-a , jer vjerujem da če imati značajnu ulogu u repki i otići u puno veči klub (što ne znači da Dynamo K. nije veliki klub) jer Niko je rijetko kad zakazao kad je repka u pitanju, za razliku od Modrića i sličnih.

HP
hamsun pedersen
20:10 06.06.2012.

nevjerojatno. niste u stanju izračunati mjesečna primanja ispravno! 2 mil. eura je cca. 15. 000 000 kuna. dakle mjesečno je to više od 1. 250 000 kn. razdvojio sam vam nule da se ne zbunite :)

Avatar Point_of_view
Point_of_view
19:29 06.06.2012.

Uh sto ce ih ova lijencina usrecit!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije