Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPINA C

Njemačka u drugom poluvremenu slomila Bjeloruse i zadržala maksimalan učinak

Njemačka
Foto: Reuters
1/6
18.01.2017.
u 20:07

Bjelorusi su držali korak s aktualnim europskim prvacima u prvom poluvremenu koje je završilo 16:16. No, Nijemci su već u 37. minuti stvorili prednost od četiri pogotka koju su do kraja utakmice povećali do konačnih +6 (31:25).

Njemački rukometaši u srijedu su svladali reprezentaciju Bjelorusije sa 31:25 (16:16) u utakmici 4. kola skupine C Svjetskog prvenstva u Francuskoj, odigranoj u Rouenu, pa je uz Francusku, Hrvatsku, Španjolsku i Dansku ostala kao peta reprezentacija s maksimalnim učinkom u dosadašnjim nastupima.

Bjelorusi su držali korak s aktualnim europskim prvacima u prvom poluvremenu koje je završilo 16:16. No, Nijemci su već u 37. minuti stvorili prednost od četiri pogotka koju su do kraja utakmice povećali do konačnih +6 (31:25). Najbolji strijelci Njemačke bili su Uwe Gensheimer sa osam i Steffen Fath sa šest golova.

U posljednjoj utakmici 4. kola u skupini C naši rukometaši će od 20.45 sati protiv Čilea tražiti četvrtu uzastopnu pobjedu. No, bez obzira na ishod tog dvoboja, hrvatska reprezentacija će u petak (17.45 sati) protiv Njemačke igrati utakmicu za prvo mjesto u skupini.

Danska je pobjedom nad Bahreinom 30:26 osigurala prvo mjesto u skupini D, a o redoslijedu od drugog do četvrtog mjesta odlučivat će Egipat, Švedska i Katar. Jedna od te tri reprezentacije bit će suparnik našim rukometašima u osmini finala.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije