Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Florida do desete uzastopne pobjede, Jagr peti strijelac u povijesti

Jaromir Jagr
Reuters/Pixsell
06.01.2016.
u 12:32

Jaromir Jagr se zabivši svoj 14. gol ove sezone i 736. u NHL karijeri popeo na peto mjesto na ljestvici najboljih strijelaca NHL-a.

Florida Panthers su stigli do svoje desete uzastopne pobjede nakon što su sinoć sa 5-1 slavili protiv Buffalo Sabresa

Jaromir Jagr je doveo Floridu u vodstvo u prvoj trećini zabivši svoj 14. gol ove sezone i 736. u NHL karijeri te se tako popeo na peto mjesto na ljestvici najboljih strijelaca NHL-a. Ostale golove za Floridu zabili su Corban Knight,  Derek MacKenzie, Jonathan Huberdau i Brendan Pirri, dok je jedini strijelac za Buffalo bio Ryan O'Reilly.

Washington Capitalsi su sinoć nakon dva poraza osvarili pobjedu i to nad Boston Bruinsima od 3-2. Jevgenij Kuznjecov je zabio gol i upisao asistenciju, a vratar Braden Holtby je upisao 25 obrane. 

Strijelci za Washington su bili i Andre Burakovsky i Marcus Johansson. Kod Bostona među striejlce su se upisali Loui Eriksson i Patrice Bergeron, dok je vratar Tuukka Rask imao 26 obrana u porazu. 

Chicago Blackhawksi su ispustili vodstvo od dva gola, ali ih je pogodak Artemija Panarinija u produžetku ipak odveo do pobjede nad Pittsburgh Penguinsima od 3-2. Panarin je suparničku mrežu zatresao 1:13 minuta prije kraja produžetka i to je bio njegov drugi gol na utakmici i 13. u prvih 41 NHL utakmicu.  

Vratar Blackhawksa Corey Crawford je obranio 34 udaraca, a Jonathan Toews je zabio treći gol za Chicago. Pogotke za Pittsburgh postigli su Sidney Crosby i Kris Letang.  

>>Jarome Iginla postigao 600. pogodak u karijeri i upisao se u povijest

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije