Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANA KNOLL

Najpopularnija hrvatska navijačica bodri Dinamo, dres joj odlično stoji

Ivana Knoll
Foto: Instagram/Ivana Knoll
1/2
07.03.2019.
u 20:36

Ivana je popularnost stekla kao navijačica reprezentacije Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje su vatreni stigli do srebra

Dinamo je protiv Benfice imao sjajnu podršku od početka utakmice, a jedna od onih koja je svojim grlom došla podržati momčad iz Maksimira je i Ivana Knoll, bivša Miss hrvatske dijaspore. 

Ivana je popularnost stekla kao navijačica reprezentacije Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje su vatreni stigli do srebra. 

Bila je i na utakmici Lige nacije između Hrvatske i Španjolske, tako da joj ovo nije prvi posjet Maksimiru, a nadamo se da će i Dinamu donijeti sreću kao i izabranicima Zlatka Dalića

Foto: Instagram/Ivana Knoll

Fotografiju u dresu Dinama objavila je i na svom Instagram profilu. 

>> Pogledajte kako su se zabavljali navijači Dinama prije utakmice

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar poljicanin
poljicanin
21:01 07.03.2019.

"Najpopularnija"....po Večernjem listu...

Avatar jest
jest
21:52 07.03.2019.

Moramo se izboriti za referendum za ukidanje pretplate HRT-u! Ne treba nam televizija koja nije u stanju prenositi temeljne utakmice hrvatskih klubova!!!

Avatar VinkoL
VinkoL
20:51 07.03.2019.

IVANU ZA PREMIJERKU!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije