Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKAO I RAZLOG

Lovren otkrio Englezima: Hrvati će navijati za mene, a ne za Modrića i Kovačića

Luka Modrić i Dejan Lovren
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
18.05.2018.
u 12:48

- U kontaktu sam s Modrićem i Kovačićem. Gotovo svake godine Hrvatska ima predstavnika u finalu Lige prvaka što je nevjerojatan uspjeh za malenu državu - rekao je Lovren

Dejan Lovren najavio je finale Lige prvaka u kojem će njegov Liverpool odmjeriti snage s braniteljem naslova Real Madridom.

- Osim finala Svjetskog prvenstva, ovo je najveća utakmica koju možeš igrati i radujem se tome. Još kao dječak sanjao sam da igram u finalu i osvajam, a sada imam šansu to i napraviti - rekao je hrvatski reprezentativac u razgovoru za Liverpoolov magazin.

Na drugoj strani bit će dva vatrena - Luka Modrić i Mateo Kovačić.

- U kontaktu sam s Modrićem i Kovačićem. Gotovo svake godine Hrvatska ima predstavnika u finalu Lige prvaka što je nevjerojatan uspjeh za malenu državu - rekao je Lovren pa dodao:

- Siguran sam da će svi u Hrvatskoj pratiti finale. Rekao bih da će više ljudi navijati za mene jer nisam osvojio Ligu prvaka, dok su oni to napravili nekoliko puta. Naša će zemlja biti ponosna na nas, a vidjet ćemo tko će slaviti.

Luka Modrić i Dejan Lovren
1/12

Komentara 8

PA
Paket
13:27 18.05.2018.

Idemo Liverpooooooool

MA
Marvin
23:42 18.05.2018.

Ima i onih kojima je najbolnije sto ce u pobjednickoj momcadi biti Hrvat .

DH
dalibor.hren
07:22 19.05.2018.

Ja navijam jedino da ti ne ideš na Svjetsko u Rusiju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije