Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMAJU SE ZA REAL

Lovren otkrio tajnu uspjeha Liverpoola i pritom bocnuo bogate rivale

Dejan Lovren Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.05.2018.
u 11:20

- Bilo je loših trenutaka, ali držali smo zajedno i to je najvažnije. Ovo je briljantno i sjajno je da smo opet u Ligi prvaka, jer svi to zaslužujemo.

Liverpool je nakon pobjede protiv Brightona 4:0 kojom su osigurali Ligu prvaka sljedeće sezone otputovao na pripreme u Španjolsku kako bi se što bolje pripremili za finale najelitnijeg nogometnog klupskog natjecanja protiv Reala.

Protiv Brighton u strijelce se upisao i hrvatski branič Dejan Lovren.

- Lijepo je zabiti, posebno u posljednjoj utamkici. No, najvažnije je da je momčad pobijedila. Bila je ovo sjajna izvedba momčadi, a želim zahvaliti navijačima na podršci što su nam davali podršku cijele sezone - rekao je Lovren pa dodao:

- Bilo je loših trenutaka, ali držali smo zajedno i to je najvažnije. Ovo je briljantno i sjajno je da smo opet u Ligi prvaka, jer svi to zaslužujemo.

- Svake godine je sve teži ući u top 4. Mi imamo momčad koja može igrati protiv svakog na svijetu, pokazali smo to protiv Porta, Manchester Cityja i Rome.

Za kraj je Lovren bocnuo bogate rivale iz Premier lige.

- Postoje momčadi koje troše novac i kupuju najbolje igrače iz cijelog svijeta, ali uspjeh nije u novcu - nego u suigračima.

Komentara 2

LU
lukathereem
14:52 16.05.2018.

I Klopp vas je posložio..

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
18:21 16.05.2018.

Liverpool nema šanse protiv Reala!!!!Čista pobjeda!!!!Reala!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije